Zabava

Direktno.rs

07. 02. 2023. 12:12 0

Džej Lo i Aflek: "Izgledaj motivisano" i pošalice

Svađa Dženifer Lopez i Bena Afleka na dodeli Gremi nagrada postala je viralna na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez i Ben Aflek postali su zvezde ovogodišnje dodele muzičkih nagrada Gremi, ali ne zbog nagrade koje je ona osvojila.

Supružnici su snimljeni kako se prepiru i njihovi snimci su postali viralni. Na TikToku se dele snimci neraspoloženog Bena s dodele, a neki Entertainment Tonight je izdvojio i njegove omiljene izraze lica. Prizor je urnebesan jer svi igraju oko glumca dok on jedva pomera glavu i telo.

"Mislim da pokušava da bude trezan, a kad si trezan i negde gde ne želiš da budeš, to može da bude jadno. Doživeo sam ovo", "Neka neko ovom čoveku donese cigaretu i pivo! On me stresira", "Dosadno mu je! Nije ovo njegova vrsta druženja", "Ben zna da se njegova žena udala za polovinu muškaraca ovde", "Ako je glumac, zašto se ne glumi da se dobro zabavlja", neki su od komentara na Aflekovo ponašanje.

Kako pišu strani mediji, razlog napetosti između Dženifer i Bena je bio taj što je ona htela da se glumac potrudi na dodeli i ponaša kao da mu je zabavno. Otkriveno je i šta je pevačica rekla svom suprugu.

- Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivisano - opomenula ga je Lopez. - Mogao bih - odgovorio joj je Aflek.

Njihova rasprava je u nedelju započela nakon što je glumac šaputao pevačici na uho, nakon čega se ona trznula i otresla na njega, te mu tako odgovorila na ono što je rekao. Tada je Ben počeo da se mršti i popravlja prsluk i držanje pre nego što im je sinulo da ih snima kamera.

Lopez je s ledenim izrazom lica pokušala da prikrije trenutak, iako je Aflek celo veče izgledao nesrećno i kao da mu je dosadno. Zbog toga su na njihov račun krenule šale na TikToku.

"Dženifer Garner kod kuće jede kokice i misli: 'Devojko, on je sad tvoj problem''', "Producenti Gremija su tako čudni zbog ovoga, ali ja to volim", "Njeno lice kada je videla kameru", komentarisali su.

Iako je jasno da između para nije bajno, Dženifer pokušava to da pokaže. Pevačica je na Instagramu objavila video na kome se čini kao da je sve između nje i Afleka savršeno.

- Uvek najbolje vreme s mojom ljubavlju, mojim suprugom - poručila je.

Inače, i nedavno je kružio snimak svađe Bena i Dženifer s nedavne premijere njenog filma "Shotgun Weeding" u Holivudu. Na prvu se činilo da Dženifer i Ben imaju sasvim normalan razgovor dok ona ispija piće koje drži u ruci.

Međutim, ako se pažljivije pogleda snimak, vidi se kako Aflek izgleda defanzivno dok ga Lopez sumnjičavo posmatra. Nemoguće je čuti o čemu razovaraju dok u pozadini svira Dženiferin hit "Let's Get Loud".

Ubrzo je jedan tiktoker, koji se bavi čitanjem s usana, razjasnio šta se događalo između supružnika čiji je video rasprave prikupio više od pet miliona pregleda. Tvrdi da je Ben rekao: "Nisam ništa popio, u redu?".Dženifer ga je nakon toga oštro pogledala dok je pila piće koje je izgledalo kao vino. "Džen", navodno je glumac frustrirano rekao pevačici.

Podsetimo, dobro je poznato da je Ben lečeni alkoholičar i nekoliko puta je bio na odvikavanju. Šokirao je javnost kada je prošle godine za zavisnost okrivio svoju bivšu suprugu, Dženifer Garner.

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece. Mislio sam - ne mogu sve ovo da ostavim zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim? I onda bih popio celu flašu viskija i zaspao na kauču - rekao je glumac i posle tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Ipak, Aflek nije uspeo da se odvikne od pušenja i više puta je snimljen s cigaretom u ruci. Zanimljivo je da Lopez ne smeta Benova zavisnost od cigareta, iako ona vodi veliku brigu o zdravlju. Redovno vežba četiri do pet puta nedeljno, zdravo se hrani, ne pije kafu ni alkohol.

- Ne pijem, ne pušim, niti uzimam nešto što ima kofein. To uništava kožu s godinama - rekla je jednom Dženifer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati