Zabava

Direktno.rs

27. 12. 2022. 13:14 1

Del Boj: Dostignuće je bilo imati nekog svog na TV

Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Derek Del Boj Troter iz serije "Mućke" koji je odrastao u Nort Finčliju u Londonu, ispričao je kako se cela porodica okupila da gleda njegovo prvo pojavljivanje na televiziji.

Dejvid Džejson je otkrio da nikada ne bi pomislio da će se pojaviti u jednom od najcenjenijih britanskih svečanih specijala.

Glumac (82) se prvi put pojavio na televiziji 26. decembra 1965. kada je igrao Kralja guske u BBC produkciji "Majka guska".

31 godinu kasnije, 26. decembra 1996, 24,3 miliona ljudi ga je gledalo kao Dereka Del Boja Trotera u božićnom specijalu "Mućki", gde su se on i Rodni (Nikolas Lindherst) obukli kao Betmen i Robin.

Prema Odboru za istraživanje publike emitera, to je jedna od najgledanijih emisija u Velikoj Britaniji.

- Bilo je to putovanje. Nikada, ikad, ne biste pomislili da bi se to moglo dogoditi ako igrate Kralja gusku na televiziji... srećni ste ako dobijete drugi posao - rekao je Dejvid Džejson za BBC Breakfast.

Dejvid, koji je odrastao u Nort Finčliju u Londonu, ispričao je kako se cela njegova porodica okupila da gleda njegovo prvo pojavljivanje na televiziji.

- Stvar u tome je da imate siromašnu porodicu iz radničke klase, a pošto je televizija tada još bila sasvim nova, nije bila u svačijoj kući. Ali onda imati jednog svog, nekog od svoje porodice zapravo na samoj televiziji bilo je neverovatno dostignuće - rekao je Džejson, prenosi Daily Mail.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati