Zabava

22. 12. 2022. 12:03 0

U "Seks i gradu" smerna: U životu alkoholičarka

Kristin Dejvis se proslavila ulogom Šarlot u kultnoj seriji "Seks i grad" za čije otelotvorenje je osvojila niz prestižnih nagrada i, uprkos tome što je tumačila smernu i konzervativnu ženu, u njenom životu ređali su se loši izbori i nesrećne okolnosti.

Prvi proboj na TV desio joj se 1991. godine, a Dejvis je postala zapažena nakon svoje uloge u seriji "Melrouz Plejs" 1995. godine. Godinu dana kasnije pojavila se u isto tako popularnim naslovima poput "Prijatelja" i "Sajnfelda".

Njeno pojavljivanje u najpopularnijim serjama tog vremena gotovo da je zagarantovalo njen angažman u HBO seriji "Seks i grad", koja će ostati njen najveći uspeh.

Kako umetnost često imitira život pokazuje i činjenica da je njen lik u seriji imao problema sa neplodnošću, sa kojim se i sama Dejvis suočavala. Isto kao Šarlot, odlučila se na usvajanje dece, te je 2011. godine postala samohrana majka ćerke Geme Rouz. Sedam godina kasnije Dejvis je proširila svoju porodicu još jednim usvajanjem, ovog puta sina Vilsona, a tokom života morala je da se brani od zlih komentara koje su joj upućivali njenoj ćerki zato što je tamnoputa.

Da ni Kristin javnost nije "štedela" od uvreda govori i pompa koja se podigla oko estetkih zahvata kojima se podvrgla. Naime, fanovi su tokom gledanja nastavka "Seks i grada" pod nazivom "And just like that" primećivali niz zahvata koje je 57-godišnja glumica odradila, često govoreći da je to umanjilo njenu lepotu.

Kristin je otvoreno govorila da je lečeni alkoholičar i o razlozima šta ju je navodilo da pije. Svojevremno je isticala kako je alkohol od nje napravio slobodniju ženu, jer je ranije bila izuzetno stidljiva. Govorila je da je postala zavisna od alkohola kada je shvatila da je on opušta i da je čini osobom kakva želi da bude, kao i da je piće pomoglo da "oseti emocije i slobodnije se izrazi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati