Zabava

Direktno.rs

17. 12. 2022. 07:00 0

Misteriozna žena francuskog fudbalera: Celibat!

Iako je bila poznata pre nego što su se upoznali, supruga Antoana Grizmana povukla se iz javnosti, a zbog njega poštuje i celibat.

Na Svetskom prvenstvu u Kataru snage odmerile reprezentacije Francuske i Maroka, a sada se zna i ko je drugi finalista ovogodišnjeg Mundijala.

Jedan od zaslužnijih za pobedu Francuske i prolazak u finale SP-a svakako je Antoan Grizman, inače igrač španskog Altetiko Madrida.

Jedan od najpopularnijih igrača sveta pokazao je zavidno umeće na terenu, a nema sumnje da mu najviše znači podrška porodice i prijatelja, a pogotovo supruge Erike Čoprene sa kojom je u braku od 15. juna 2017. godine.

Njihova priča nalik je na film, a par je sudbonosno "da" izrekao tek nakon 6 godina veze koja nije otpočela tako lako i brzo kao što je to fudbaler želeo.

Erika Čoperena je rođena u Španiji, gde je završila studije dečije psihologije u San Sebastijanu. Pre nego što je upoznala fudbalera, postala je poznata kao beauty influenserka na Instagramu, u čemu je bila vrlo uspešna i sarađivala s mnogim brendovima.
Antoana Grizmana upoznala je 2010. godine, dok je on igrao za Real Sosijedad, a nisu se sreli u nekom poznatom noćnom klubu ili događaju koji okuplja uspešne i slavne već – na ulici.

- Erika je studirala u školi u čijoj sam blizini trenirao, pa smo sreli više puta i počeli da se dopisujemo - objasnio je Grizman u svojoj autobiografiji. "Oko godinu i po dana sam joj slao poruke i pokušavao da je zavedem."Mlada studentkinja dugo je odbijala da izađe s fudbalerom, ali je na kraju ipak poklekla pred njegovim tehnikama zavođenja i ljubav se između njih rodila gotovo odmah, piše Glossy.

Budući da ona preferira da se kloni medija i pažnje javnosti, Grizman nije mnogo pričao o njihovom braku u intervjuima, ali je jednom prilikom priznao da je poštovao odluku reprezentacije da su seksualni odnosi zabranjeni tokom Evropskog prvenstva.

- Nikog ne smemo da pipnemo, ni unutar porodice - rekao je tada Antoan.

Inače, par ima troje dece: ćerke po imenu Mia (6) i Alba (1) i sina Amara (3), a zanimljivo je to što su svi mališani sasvim slučajno rođeni 8. aprila.

Erika se, inače, toliko trudi da ostane daleko od javnosti da je 2014. godine obrisala svoj beauty sajt, a Lidivin Sanja, supruga Grizmanovog bivšeg saigrača Bakarija Sanje, svojevremeno ju je opisala kao "vrlo ljubaznu, ali vrlo diskretnu" ženu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati