Zabava

Direktno.rs

03. 12. 2022. 16:29 0

Stižu "Vesele devedesete": Pogledajte trejler

Američka humoristička serija "Vesele devedesete", nastavak popularnih "Veselih sedamdesetih", stiže premijerno 19. januara 2023. godine na striming platformu Netfliks.

"Godina je 1995. i Leja Formen, ćerka Erika i Done, dolazi preko leta u posetu babi i dedi, gde se povezuje sa novom generacijom klinaca Point Plejsa, pod budnim okom Kiti i strogim pogledom Reda", kaže se u opisu novog Netfliksovog jutjub trejlera.

U ulozi Kiti ponovo je Debra Džo Rap, a Reda Kurtvud Smit, koji su i izvršni producenti serije. Najavljeno je da će se iz "Veselih sedamdesetih" kao gosti pojavljivati Tofer Grejs, koji je igrao Erika Formena i Laura Prepon u ulozi Done, kao i Vilmer Valderama, Mila Kunis i Ešton Kučer.

U deset nastavaka "Veselih devedesetih" mladu Leju Formen igra Kali Haverda, a pojavljuju se kao novi likovi Ešli Aufderhajd, Mejse Koronel, Maksvel Ejsi Donovan, Rejn Doi i Sem Morelos.

Objavljen je i trejler, pa pogledajte:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati