Zabava

Direktno.rs

28. 11. 2022. 16:42 0

Rijaliti zvezda o aferi s princom Harijem

Ketrin Omani, navodna bivša ljubavnica princa Harija oglasila se za britanske medije i rekla kako je princ bio "njena igračka", ali i da je od njega dobila "najstrastveniji poljubac ikada", te da sumnja da će je spomenuti u biografiji koju trenutno piše.

Veza među njima je počela tokom jedne noći u gradu, tvrdi Ketrin, koja je rekla da je upoznala princa u baru u Čelsiju kada je imala 34 godine, ali i dvoje dece. Hari je tada imao 21.

Ketrin, nekadašnja zvezda The Real Housewives of DC, rekla je da je odlučila da progovori o ovoj romansi kada je čula da će Hari uključiti detalje o svojoj bivšoj devojci u memoarima.

- Sumnjam da ću biti u Harijevoj knjizi jer princ ne može prizna vezu sa 34-godišnjom majkom dvoje dece, prosto je,  rekla je za The Sun.

Ona je otkrila da je uprkos razlici u godinama imala nezaboravne trenutke sa princom, koji joj je dao i "najstrastveniji poljubac koji je ikada doživela".

Ona je dodala da su se ponašali kao tinejdžeri na zajedničkim sastancima, ljubeći se strastveno, a jednom čak i pozirajući u kadi.

Hari je u to vreme bio u vezi sa Čelsi Dejvi – ali princ je sanjao da živi običan život.

- Imali smo neke zajedničke prijatelje u poslovima sa nekretninama, preko njih smo se i upoznali. Hari je nosio šešir u australijskom stilu koji me je nasmejao, pa sam ga upitala: 'Šta radiš, izgledaš čudnjikavo u tome', rekla je Ketrin.

Kada su ljudi počeli da napuštaju bar, Hari joj je pokazao na jedan od tri Rendž Rovera parkirana ispred i rekao: „Uskoči sa mnom“, što je njoj veoma laskalo.

- Odvezli su nas u noćni klub Eclipse u Južnom Kensingtonu i seli smo u ​​VIP zonu, kaže Ketrin.

Ketrin je dodala i da je Harija nazvala "tako razmaženim", na šta se on samo nasmejao.

- Počela sam da ćaskam sa nekim, a Hari je izvadio krpu iz kible za šampanjac i stavio mi je preko glave. Bila sam malo uznemirena jer je bila hladna. Rekla sam mu: ‘Prestani da budeš takav, to nije dobar način ponašanja'.

Tvrdila je da su se posle izlaska vratili kod njegovog prijatelja u Čelzi nakon čega ga je pitala da li pravi dobar sendvič sa slaninom, na šta je on odgovorio: "Pravim odličan".

- Hari i ja smo delili cigaretu na stepenicama napolju i on mi se zaista otvorio. Potom smo otišli ​​gore u kupatilo i počeli da se zezamo kao tinejdžeri, pevajući u četkice za zube kao da su mikrofoni. Ušli smo u kadu obučeni i jedan naš prijatelj je uzeo da nas fotografiše mojim telefonom. Zatim smo otišli u kuhinju, i on je napravio odličan sendvič sa slaninom. Sedeli smo i ćaskali. Kada sam mu rekla da moram da krenem, mislim da smo se rvali oko 15 minuta. Tada me je podigao za struk od poda i držao uza zid. Dao mi je najneverovatniji, najstrastveniji poljubac koji sam ikada imala u životu. Bila sam potpuno bez reči,  opisala je to veče Ketrin.

Još nekoliko puta nakon ove večeri par se sretao u "privatnim barovima", a nakon još dva sastanka, Hari je promenio broj i više se nisu videli sve do 2009. godine, na polo utakmici na Barbadosu, ispričala je Ketrin.

Ketrin dodaje da su se tada poljubili i zagrlili, i da su imali ponovo "odličan razgovor", dodajući:

"Kada se gleda unazad, šteta je što nismo mogli da ostanemo prijatelji".

Ketrin se nada da će se njih dvoje ponovo sresti, jer je svet mali.

- Nadam se da je srećan i da je konačno našao slobodu, jer je to nešto za čim je očajnički žudeo tada. Nadam se da će Megan paziti na njega i ne želim mu ništa osim sreće i uspeha jer je on veoma hrabar, harizmatičan, neverovatno smešan, inteligentan i ljupko ljudsko biće, rekla je Ketrin za Express.uk.

Ovaj portal kontaktirao je princaHarija za komentar, međutim, princ se nije oglasio za sada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati