Zabava

Direktno.rs

24. 10. 2022. 18:29 0

Kim Kardašijan o razvodu: Osećala sam bol

Kim Kardašian kaže da njen razvod od Kanjea Vesta sadrži nivo bola za koji “nije ni znala da postoji”. Kim se udala i razvela tri puta, a rekla je da se ovaj razvod razlikuje od prethodnih razvoda zbog činjenice da par ima četvoro dece: Nort (8), Sejnt (6), Čigago (4) i Psalm (2).

- Prošla sam već kroz razvod i to je izuzetno teško - rekla je Kardašian tokom jedne epizode podkasta “Making Space”. - Rekla bih da je razvod kada imate decu sasvim drugi nivo bola i teških vremena za koje jednostavno nisam ni znala da postoje.

- Ali zaista sam želela da donesem ovu odluku, i to nije bila brzopleta odluka - rekla je zvezda o svom prekidu braka sa Vestom. Dodala je da “kada morate da provedete dosta vremena zajedno nakon što ste proveli toliko vremena odvojeno, shvatite šta vas zaista čini srećnim”.

- Mislim da neki ljudi sigurno misle da je to bila sebična odluka jer imam četvoro dece i stvarno želim da imam obzira za svačija osećanja koja su uključena, ali onda sam pomislila ‘Stvarno želim da izaberem svoju sreću iznad svega i svoj mir.

- Nešto mi je sinulo. Moja mama je uvek plakala za mnom kada sam bila u ovim lošim vezama. I uvek je govorila: ‘Sve što želim za svoju decu – i sve što želim za tebe – je duševni mir. A kada sam se probudila i shvatila da to nemam, shvatila sam da je to ono što tražim.

Kardašian je podnela zahtev za razvod od Vesta u februaru 2021, posle skoro sedam godina braka.

Godinu kasnije, preduzetnica je proglašena legalno razvedena nakon dugačke borbe u koj je Vest odlagao brakorazvodni postupak i omalovažavao Kim u onlajn napadima.

- Razvod dovoljno teško pada našoj deci i Kanjeova opsesija da pokušava da kontroliše i manipuliše našom situacijom tako negativno i javno samo nanosi dodatni bol svima - napisala je ona preko Instagrama.

- Od početka sam samo želela zdrav odnos koroditeljstva i podršku jer je to ono što je najbolje za našu decu i čini me žalosnom što Kanje nastavlja da to onemogućava na svakom koraku - dodala je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati