Zabava

Direktno.rs

21. 10. 2022. 12:09 0

Šakira oplela po Pikeu: Njeno ime na dresu?

Slavna kolumbijska pevačica Šakira u novoj pesmi "Monotonija", kako mnogi procenjuju, obratila se bivšem partneru Džerardu Pikeu.

Pike je nedavno potvrdio vezu sa Klarom Čiom Marti, a Šakira je zagonetnim stihovima poslala snažne poruke, smatraju kritičari i fanovi, piše "San".

U spotu za pesmu uplakana Šakira u supermarketu na španskom jeziku peva: „Nije bila tvoja greška, niti moja. To je bila greška monotonije. Nikada nisam rekla bilo šta, ali me je povredilo. Znala sam da će se ovo dogoditi. To je "zbogom" koje je moralo da se desi. Ono što je nekada bilo neverovatno postalo je rutina. Ne osećam tvoje usne, sada je potpuno drugačije nego što je bilo".

Šakira koja u spotu "ostaje bez srca" koje surovo gazi jedan muškarac, ka.že o osobi o kojoj peva da je "hladan kao Božić".

"Ostavio si me zbog svog narcizma. Zaboravio si ko si bio. Distancirao si se svojim stavom i to me je zabrinulo".

Šakira je prošlog meseca prvi put progovorila u magazinu "El" o svom raskidu sa bivšom zvezdom Mančester junajteda Pikeom, rekavši da je bilo dana kada je morala da "skuplja komadiće sebe sa poda", kako je slikovito opisala stanje posle raskida. Pevačica je ranije rekla da je muzika za nju oblik terapije.

Pesma izlazi iste nedelje kada se saznaje da bi Pike mogao da bude primoran da nosi Šakirino ime na dresu Barselone.

Ugovor španskog kluba sa Spotifajem sada predviđa da članovi prvog timae promovišu umetnike koji sarađuju sa ovom platformom, a ima indicija da bi to mogla da bude Šakira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati