Zabava

10. 10. 2022. 12:40 1

"Znala sam": Šakira sve potresla objavom

Vest da se Šakira i Pike rastaju posle 12 godina veze je odjeknula kao bomba u muzičko-sportskom svetu, a brojni obožavaoci poznatog para su bili u šoku.

U međuvremenu, Pike je uhvaćen sa devojkom koja je mlađa Šakirina verzija, a isplivale su informacije i da nije bio veran kolumbijskoj pevačici u toku veze.

Šakira je bila uzdržana, nije mnogo komentarisala, ali je nedavno za magazin El izjavila da joj je teško pao raskid, kao i konstantno praćenje i objavljivanje informacija i fotografija iz privatnog života.

"Ostala sam tiha i uzdržana i samo sam pokušavala da sve to obradim. ... Teško je pričati o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to, i zato što sam jjavna ličnost i naš raskid nije baš običnan raskid", rekla je tada i dodala:

"Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih... ", rekla je za El Šakira.

Međutim, njena nedavna objava na instagramu je začudila mnoge i krenule su razne teorije.

"Nikad nisam ništa rekla, ali me je bolelo. Znala sam da će se ovo dogoditi.", napisala je ona na španskom uz kratak klip na kom se vidi kako žena pokušava da uzme srce koje leži na putu, ali taman da ga dohvati muškarac prolazi i gazi ga, a sve to uz zvuke otkucaja srca.

Mnogi su pisali ispod posta da sve to ima veze sa Pikeom, ali pevačica nije kometarisala dalje. Neki su smatrali da će objaviti novu pesmu koja je posvećena raskidu sa fudbalerom, afanovi su na to imali komentar: "Koliko pesama treba posvetiti ovom čoveku? On to ne zaslužuje!", "Okreni novi list i svoj talenat usmeri ka pobedi, nadi, veri i otporu kao i prevazilaženju.".

Pike se još uvek nije oglašavao na temu raskida, samo su njegovi advokati objavili da će fudbaler tužiti svaki medij koji iznosi neistine o celom sluačju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati