Zabava

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2022. 18:07 0

Džoli podnela novu tužbu protiv Pita: Traži 250 miliona

Nekadašnji par, Anđelina Džoli i Bred Pit, već godinama su na sudu zbog starateljstva nad decom, a nedavno su počeli da se tuže i zbog drugih stvari.

Naime, sada je kompanija glumice Anđeline Džoli podnela je tužbu protiv Breda Pita zbog francuskog vinograda, te od njega traži 250 miliona dolara.

U najnovijoj tužbi se tvrdi da je njen bivši suprug pokušao da „preuzme kontrolu“ nad imanjem od 1.300 hektara. Tužba se odnosi na francusku vinariju koju je nekadašnji slavni par zajedno kupio tokom svoje veze.

U tužbi se dalje navodi da je Bred Pit protraćio milione novca kompanije na neke svoje projekte, koji uključuju i više od milion dolara koje je dao da se napravi bazen.

Spor oko vinarije počeo je prošle godine kada je Pit podneo dokumente sudu, optužujući Džolijevu za "sistematsku opstrukciju" njegovog upravljanja u vinariji, ali i da je prodala svoj deo udela u vinogradu, a da mu nije ponudila priliku da ga prvo on kupi.

Podsetimo, Bred i Anđelina već godinama se bore na sudu za starateljstvo nad njihovom decom. Kasnije je Anđelina optuživala Pita za zlostavljanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati