Zabava

[ Izvor: Mediji ]

07. 09. 2022. 13:20 1

Džastin Biber zbog bolesti prekinuo turneju

Džastin Biber moraće na pauzu, a svetska turneja, koja je već jednom odlagana, privremeno se prekida. Pevač se oglasio saopštenjem i otkrio da su u pitanju zdravstveni problemi.

- Ranije ove godine, u javnosti sam govorio o mojoj borbi sa Ramzi-Hant sindromom. Kao rezultat ove bolesti, nisam mogao da završim severnoameričku turneju. Nakon odmora i konsultacija sa mojim doktorima, porodicom i timom, otišao sam u Evropu da pokušam da nastavim sa turnejom. Imao sam šest koncerata, ali je bolest uticala na mene. Prošlog vikenda, nastupio sam na festivalu Rock In Rio i dao sam sve narodu Brazila.

Kada sam sišao sa scene, uhvatio me je premor i shvatio sam da moje zdravlje sada treba da bude moj prioritet. Napraviću pauzu od turneje, biću dobro, ali treba da se odmorim i oporavim. Ponosam sam što sam ovaj šou i poruku podario svetu. Hvala vam za molitve i podršku kroz ovo što prolazim. Sve vas volim strastveno - napisao je Džastin Biber na Instagramu.

Biberova turneja već je odložena ranije ove godine jer su pevač i članovi njegovog tima bili pozitivni na covid-19, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu. Do marta 2023. imao je 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Ecropi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati