Zabava

[ Izvor: Mediji ]

27. 08. 2022. 12:07 2

Konstrakta na Sea Dance festivalu: Na bini grudnjaci, mede...

Prva noć Sea Dance festivala nadmašila je očekivanja više od 12.000 fanova prepune plaže Buljarica, a već je spremna nova postava u čijoj će se režiji ponovo plesati do jutra, pored mora.

Sinoćnje otvaranje već je u najavama ispisivalo važnu novu stranicu u istoriji najvećeg crnogorskog festivala. Kreatori sjajne energije bili su Ana Đurić Konstrakta, na svom premijernom koncertu u Crnoj Gori, jedno od najjačih tehno imena današnjice Anfisa Letyago i obožavani hitmejker Mahmut Orhan, tehno majstori Marko Nastić i Ilija Đoković, zatim svojevrsni domaćini Sea Dance festivala grupa Who See i lokalni izvođači koji su priredili žurku za pamćenje na Together. Always! bini. Svi oni sa festivala nose odlične utiske, jednako koliko i publika.

Ana Đurić Konstrakta, čiji su premijerni nastup Sea Danceri dugo iščekivali, do vrha je napunila plažu i ponovo oduševila publiku regiona i sveta. Energija koju joj je pružila publika dovela je do toga da nastup opiše kao odličan.

"U Crnoj Gori sam prvi put kao Konstrakta, kad imaš odgovor od publike koji sam ja dobila, koncert uvek bude lep. Bacali su na binu grudnjake, naočare, medu, poruke koje još nisam stigla da pročitam i majicu na kojoj je pisalo Godstrakta! Exitovski duh i entuzijazam se prepoznaje, ali svaki Exitov festival ima svoju specifičnost. Lokacija Sea Dance-a je toliko lepa da mi je žao što se festival ne dešava preko dana. Ovo mesto je prelepo", rekla je Konstrakta.

Mahmut Orhan je rasplesao celu plažu svojim setom, a nakon nastupa je bio pun utisaka:

"Već sam bio u Crnoj Gori, ali nakon ovog nastupa sam još više oduševljen. Bina je na nekoliko metara od mora i to daje osećaj koji druge lokacije nemaju. Hvala vam, Sea Danceri!"

Set Anfise Letyago, koji su techno obožavaoci premijerno slušali, podigao je atmosferu na viši nivo, koji se održao sve do svitanja. „Ovo je bila nezaboravna noć! Svaki set mi je kao da prvi put puštam, a pogotovo na ovakvoj lokaciji, pored mora, i pred ovakvom publikom. Ja sam im dala mnogo energije, oni su mi uzvratili, i sve zajedno je bilo sjajno, osećam se kao da sam na odmoru, a ne na poslu“, podelila je svoje utiske Anfisa nakon seta.

Sea Dance nezaustavljivo ide dalje, kapije festivala na Buljarici biće večeras otvorene u 19 časova. Nastupe na glavnoj, Visa Dance Paradise powered by Turistička organizacija Budve bini, otvoriće Thicc Boi u 20 sati, zatim Micka Lifa u 20:30, nakon koje slede Tam u 21:30, Mimi Mercedez u 22:30 i Senidah u 23:50. Promenu u zvuku doneće Shouse u jedan sat iza ponoći, a sam kraj će biti u sigurnim rukama Human Riasa koji nastupa od 2:30 i Mind Against koji počinju u četiri sata ujutru

Together. Always! Powered by Guarana bina večeras, od 20 časova do šest ujutru, predstavlja glavne adute crnogorske elektronske scene, među kojima su Marc Stan, Starac, Mr Mips, Vlado Božovć, Lazar b2b Vuk Đurišić, Branko Vuković b2b Iks Oks, Mr Lekka b2b Mallex Marrero, Budo Šuković, Satie i Stamina. Tuborg Silent Dance će i u petak preuzeti DJ Dirty, Fanatic, Đura Ćurčić i Alex Mark.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati