Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

24. 08. 2022. 10:19 0

Bred Pit i Emili Ratajkovski na ručku u Parizu

Velika holivudksa zvezda Bred Pit (58) nedavno je viđen na "dejtu" sa Emili Ratajkovski, 31- godišnjom super modelom i manekenkom, pa se ovim povodom javnosti probudila želja za odgovorima na pitanja - Šta se tu dešava? Da li je Emili sledeća Anđelina?

Prema bliskim izvorima, manekenka i glumac se često sastaju i provode dosta vremena zajedno. Jedan od očevidaca objavio je post na društvenim mrežama, koji su citirale zapadni mediji.

Ispostavilo se da su Bred Pit i Emili Ratajkovski zajedno ručali u jednom od pariskih restorana.

Kasnije su fanovi ponovo primetili par zajedno, ali u jednom od barova u Njujorku. Glumac i manekenka još nisu komentarisali svoju vezu.

Poznato je da su Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber-Meklard raskinuli posle četiri godine braka, a odluku o raskidu donela je manekenka. Glasine o raskidu para prvi put su se pojavile 14. jula, kada je 31-godišnja manekenka viđena bez burme.

A, Bred Pit je sada u centru skandala zbog suđenja sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Obaveštajne agencije su zamalo uhapsile holivudskog glumca zbog incidenta u avionu 2016. kada se navodno Bred napio i vređao suprugu. Pošto je nebo zemlje u nadležnosti savezne vlade, FBI je sproveo istragu.

Glumac je nakon kratke istrage oslobođen optužbi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati