Zabava

[ Izvor: Mediji ]

19. 08. 2022. 10:35 0

Bajaga i Tomi Emanuel oduševili na Beer Festu (FOTO, VIDEO)

Beogradsko Ušće i ove godine je domaćin Belgrade Beer Festa, koji je već na startu imao bogat muzički program. Na glavnoj bini je prvo nastupio jedan od najboljih gitarista današnjica, legendarni Tomi Emanuel.

Maestro iz Australije je u nastupu koji je trajao nešto više od sat i po vremena pokazao klasu, a publika koja se sakupila da ga sluša ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Posle nastupa legendarnog gitariste usledilo je i zvanično otvaranje Belgrade Beer Festa. Na glavnoj sceni su se pojavile Mina Rusche i Marija Nešić i priredili klasični spektakl pred mnogobrojnom publikom. Čula se arija "O Sole Mio", a na klaviru je izvedena legendarna pesma grupe Queen "We Are The Champions".

To je bila samo uvertira za sledeći nastup. Na binu su zatim kročili Bajaga i njegovi Instruktori, i napravili još jedan koncert za pamćenje. Momčilo Bajagić Bajaga, Žika Milenković i ostali su se bacili odmah na posao i dobro poznatim hitovima su očarali mnogobrojnu publiku.

Čule su se "Muzika na sturiju", "442 do Beograda", kao i druge Bajagine pesme. Nezabilazna je bila i ona "Moji su drugovi", pri čemu su pojedinci u publici napravili čuveni vozić koji ide uz tu numeru.

Posle Bajage, usledio je malo "tvrđi" zvuk. Nastupili su Mile Kekin i njegovo Hladno pivo.

Uporedo je trajao i program na Moto Platz bini, gde su nastupili Bijelo Dugme Tribute bend, Rock Ko Fol i drugi.

Kao što se i očekivalo, prvog dana Belegrade Beer Festa bila je velika navala, a publika je pristizala "u rekama" i napunila beogradsko Ušće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati