Zabava

Direktno.rs

09. 06. 2022. 19:55 0

Gledali smo "Žene fudbalera": Nezaboravna Tanja Tarner (FOTO)

Sećate li se serije "Žene fudbalera (Footballers wive$)"? One su prelepe, bogate, imaju sve što se može kupiti, ali zašto su onda retko kad srećne?

Reč je o hit seriji emitovanoj od 2002. do 2006, koja prikazuje život tri žene fudbalera fiktivnog kluba Premijer lige Earl Parka koje žive 200 na sat.

Preskupa garderoba, fensi kuće i automobili, platinaste kreditne kartice i zgodni superstar muževi. Međutim, kad se sve to ogoli, ostaju samo tri obične žene koje se trude da sačuvaju brakove dok njihovi muževi hipnotišu mase na stadionima i devojke po noćnim klubovima.

"Žene fudbalera" je serija o neobičnim životima tri mlada para – Valzmlijima, Tarnerima i Paskoima, a najviše pažnje je privukla uloga Tanje Tarner koju glumi Zoi Luker.

Kada je ona na dramatičan način na kraju četvrte sezone otišla iz serije gledanost je naglo opala, ali su producenti uspeli da je vrate.

"Radila sam sa Džoan Kolins u petoj sezoni. Ona je bukvalno moja ikona. Bila sam na Novom Zelandu u to vreme i izvršni producent, pošto sam otišla na pola sezone, me nazvao i pitao: 'Šta mislite o povratku ako vam je Džoan Kolins neprijatelj?'", ispričala je Zoi.

Ona priznaje da je uloga pored nje i dalje vrhunac dosadašnje karijere, a holivudsku zvezdu opisuje "sjajnu, smešnu i ljupku".

Popularna Tanja se nije mnogo promenila u odnosu na vreme prikazivanja serije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati