Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

22. 06. 2024. 07:18 0

Bivši policajac otkrio kako da zaštitite svoj automobil od lopova

Ben Pirson, bivši presretač i policijski savetnik za Nektbase, kaže da vozači mogu da zaštite svoj automobil tako što će otežati provalu u njega nego u druge u blizini.

Krađa automobila porasla je tokom 2023. godine, a popularni modeli bili su na meti mnogih lopova.

Današnji lopovi su dobro obučeni, ali ako je u blizini lakša meta, mnogo je veća verovatnoća da će okušati sreću sa tim vozilom.

Da bi zaštitili svoj automobil, Nektbase je preporučio vozačima da investiraju u dodatke kao što su stege za točkove ili štitnici za volan.

Drugi način na koji vozači mogu da zaštite svoje vozilo je da vode računa o tome gde parkiraju, čak i ako ostavljaju automobil samo na nekoliko trenutaka.

Iako ne može svako da parkira svoj automobil na prilazu ili u garaži, ostavljanje vozila u prometnom ili dobro osvetljenom području povećaće šanse da kriminalci budu uočeni, što će smanjiti verovatnoću da će pokušati da provale.

Konačno, Nektbase je savetovao da vozači izbegavaju pokazivanje svog automobila na sajtovima društvenih medija i drugim platformama gde bi ga potencijalni lopovi lakše mogli uočiti, prenosi Ekspres.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati