Slobodno vreme

Direktno.rs

11. 04. 2023. 12:19 3

Tviteraši o Šapiću: Ako ga narod još stisne, voziće lično

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u fokusu je javnosti od kad je najavio promene u cenama i načinu naplate karata u javnom prevozu. Nisu izostale reakcije ni na društvenim mrežama.

Na konferenciji na kojoj je najavio te promene gradonačelnik je bio neprijatan prema svojim saradnicima i deluje da od tada pravi gaf za gafom.

Cena od 200 dinara za jednodnevnu kartu je brzo naišla na osude javnosti, da bi on dan za danom izlazio u medije, spuštao cenu do sadašnjih 50 dinara, a prethodno donetu odluku da će se samo telefonima plaćati je promenio u to da će postojati i papirne karte, a na kraju je čak došlo i do toga da se ukida plaćanje noćnog prevoza.

Iako može da se učini kao pozitivna stvar s obzirom da sve funkcioniše po principu demokratije i da na osnovu kritike i komunikacije sa narodom se menjaju i odluke, ipak je sve ispalo krajnje parodično i smešno i povuklo je sa sobom mnoge ljude da iskomentarišu menjanje cena prevoza na svakih par sati.- Ako ga narod stisne još malo lično će vas Gangula voziti gde treba, samo mu pustite sms gde da vas pokupi - jedan je od tvitova koji se samo nižu.

Ono što je glavni utisak većine ljudi sa interneta je da možda ne bi trebalo da stane na ovome, već daljim pritiskom na gradske vlasti bi možda došli i do besplatnog prevoza.

Ili kako je sve krenulo unazad progresijom, došli bi možda i do toga da svako dobija određenu svotu novca kad bi se vozio GSP-om što ne bilo najčudnije što se desilo u prethodnim danima, a da je vezano za gradsku politiku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati