Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Blic.rs ]

07. 03. 2023. 11:38 3

Šta kućni broj otkriva: 7 - nikako kredit, koji broj su pare?

Prilikom tumačenja kućnog broja mi možemo imati uvid u to kakva energija kruži našim domom, videti potencijale naše porodice, ali i blokade i sve smetnje koje vučemo iz samih porodičnih odnosa, piše numerolog Tihomir Jovanović.

U slučaju da naš dom ima dvocifren ili trocifren broj, brojeve sabiramo i svodimo na jednu cifru odnosno ukoliko je broj vaše kuće 265 to je onda 2+6+5= 13 odnosno 1+3=4, pa je vača kuća numeroločka četvorka.

Važno je napomenuti i da svako slovo ima svoju numerološku vrednost koja nosi određenu energiju, a ne zaboravimo i da slovo koje može stajati uz kućni broj (npr 117a).

Evo koja je cifra koje slovo A- 1, B- 2, V- 1, G- 2, D- 6, Đ- 8, E- 9, Ž- 2, Z- 3, I- 4, J- 5, K- 6, L- 7, Lj- 8, M- 9, N- 1, Nj- 2, O- 3, P- 4, R- 5, S- 6, T- 8, Ć- 5, U- 9, F- 1, H- 3, C- 3, Č- 4, DŽ- 7, Š- 7

Dakle 117a je onda numerološka 1 jer je 1+1+7+1=10 odnosno 1+0=1.

Evo i šta znači koji kućni broj:

Broj 1

U ovom domu dominira muška energija, gde je autoritet naglašen. Vidimo radnu i vrednu porodicu koja svojim trudom kroz vreme dolazi do uspeha. Čestita porodica koja vuče aristokratsko poreklo, gde je neki predak bio slavan i priznat. Obično osobe iz ove porodice imaju uspešan porodični, ali i poslovni život. Harmonija je ovde prisutna i nekako zajedničkim snagama porodica se penje na sam tron sreće.

Broj 2

Simbolizuje žensku liniju, vidimo da su ženske osobe u ovom domu dominantne kroz porodicu. Finansije doma mogu biti promenljive kroz život. Prostor je uvek uređen, ima tu notu emocije i osećanja, nekako diše taj dom punim plućima uprkos oscilacijama i problemima koje ga prate. Ovde se pokreće čak i porodičan biznis i uspeh upravo dolazi zajedničkim zalaganjem porodice.

Broj 3 

Predstavlja jednu širinu, prosperitet i sreću u domu. Ova porodica odoleva svim izazovima i problemima. Ovaj dom je pod srećnim uticajem broja i samim tim kroz život ih prati sreća, finansije se umnožavaju, ali isto tako i nekretnine. Uglavnom je ovo moderan stan, kuća, a životni prostor je ispunjem elegantnim notama, pa makar to bili i detalji neki. Takođe, osobe pod ovim brojem uglavnom odlaze van granica svoje zemlje i tamo negde uspevaju da steknu lično svoju nekretninu i da grade sopstveni uspeh i svoju sreću.

Broj 4

Ovo su uglavnom prostori obeleženi kočnicama, blokadama, odnosno sve što se stiče i gradi prolazi kroz muke i patnje. Sve se gura na mišiće i ne osećate se prijatno u takvom domu. Uglavnom, jednu stvar sanirate, stvara se drugi problem. To su manji prostori i energija doma je hladna, nekako u tom domu je samo red, rad, disciplina, a toplina, ljubav i nežnost su u drugom planu. Obično kroz život bude problema oko nasledstva, ali i generalno problema oko samog stana/kuće. Poteškoće ih prate kroz život naročito u prvom delu, dok se u drugom delu sve to menja nabolje.

Broj 5

Ovaj prostor životni je opisan kao jedno "igralište". Ovde vlada sklad, ima i šale i nakako ovaj dom bude prometno mesto, puno druženja, okupljanja što ponekad i nije dobro, jer osobe koje nose loše lične brojeve upravo kroz ovakav dom mogu uneti oscilacije. Ovo je dom koji može imati puno detalja, biti fino i prijatno opremljen. U ovakovom domu komunikacija je najjača stvar, jer upravo kroz istu ukućani rešavaju sve probleme koje donosi život.

Broj 6

Ovo je životni prostor obeležen ljubavlju. Pod ovim brojem vi uživate u vašem životnom prostoru. Obično su to jako lepi prostori, sve je urađeno sa visokom notom elegancije. Mesto dobre energije, ljubavi, razumevanja i suštinski ukućane prati sreća kroz sve porodične odnose. Obično imaju sreće kroz finansije i generalno imaju uspeha u svim životnim poduhvatima. Jedna lepa energija koja pokreće članove porodice. U ovom domu je sve na svom mestu, tačno sa ukusom postavljeno. Uglavnom porodicu prati sreća i uspeh na svim poljima.

Broj 7

Ovo su uglavnom prostori gde je vika, buka, galama sasvim normalna pojava. Uglavnom velike kuće, stanovi, u najmanju ruku zadnji spratovi solitera. Ovde višina dominira kao i širina, pa može to biti i prizemlje, ali sa visokim plafonima. Ovde osobe mogu imati probleme sa instalacijama, pa im se savetuje da izbegavaju na svoju ruku da rade oko električne energije bilo šta, odnosno da sami rešavaju kvarove ili prepravke. Finansijski usponi i padovi prate ukućane. Treba izbegavati podizanje kredita za kuću i stan koji nose energiju broja sedam, jer jako teško sve to uspeva da se otplati do kraja.

Broj 8

Predstavlja mesto gde može biti nesklada, mesto gde je prisutna akcija kako pozitivnog naboja, tako i negativnog. Recimo, ovim brojem vlada crvena boja, pa treba izbegavati istu u vašem domu. Ovde su finansije u usponu, mogu se desiti krize oko finansija, ali su prolaznog karaktera, jer broj osam non/stop tera napred, pa se osoba brzo "čupa" iz poteškoća ako je pre toga dobro isplanirala realizaciju rešenja. Takođe, ovaj dom je izvor punjenja vaše energije, ako se pametno kanališe, u suprotnom dolazi do rapsrave, svađa i nestabilnosti kroz samu kuću.

Broj 9

Predstavlja jednu oazu, imaginarni svet i nekako jako duhovnu energiju. Zapravo ovde se stvari dešavaju i realizuju van vašeg preteranog uticaja. Ovde se želje kroz vreme realizuju, ali isto tako se može desiti razočarenje u te iste želje, pa da i kad ostvarite zacrtano shvatite da to nije za vas ili da može bolje. U ovom domu mogu dominirati umetnička dela, razne boje, nekada se sve može graničiti sa kičem. Obično je ovo dom gde prijatelji koji ulaze i nisu zapravo pravi prijatelji. Energija je nežna, ležarnost je prisutna, ali povremeno se ukućani mogu čudno osećati u sopstvenom domu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati