Savremena žena

18. 02. 2024. 08:43 3

"Da mu trčim tamo-amo, pa da smršam. Ne treba mi to" (VIDEO)

Sećate se snimka devojčice iz Rusije koji uvek izmami osmeh na lice. U nekoliko kratkih rečenica, devojčica po imenu Ramina, objasnila je suštinu braka, ali i uopšteno muško-ženskih odnosa.

Ono oko čega "matore" devojke i danas "lupaju glavu", ovoj malenoj mudrici je očigledno vrlo jasno. U nekoj budućnosti, kada se bude udala, devojčica je odmah objasnila na šta neće pristati da "rmba" po kući samo zato što je muž lenj.

Na pitanje da li očekuje da će njen budući biti lenj, kratko je odovorila da su "svi takvi". Osim njenog tate koji je samo umoran.

Devojčica je dalje nizala bisere, pa ja tako i objasnila joj ne pada na pamet da mu kuva čaj, jer zaboga ko će njoj to učiniti.- Da smršam zbog njega? Kući, kod roditelja, mogu da radim šta hoću - rekla je teatralno i dodala: "Meni to ne treba! Ja hoću da imam svoj život"

Mala Ramina i istakla da hoće da jede ako joj se jede i da se udeblja ako joj tako dođe. I isto tako da smrša.

- Ramina, ali moraš da budeš lepa za svog muža - zavapila je njena mlađa sestra koja se takođe našla u kadru, na šta je ova oštro odbrusila: "Ja sam i ovako lepa! I, naravno, neću ni tebi dozvoliti da se udaš, jer ti ne želim zlo."

- Ali ja nisam ni planirala da se udam - promrmljala je mlađa sestra.

Najčešći komentar koji su ostavljale korsnice Fejsbuka bili su "kakva carica", dok su muškarci mahom komentarisali da "sa malom nema šale", a bilo je i onih koji su izjavili: "Ne dao ti Bog da takvu oženiš, nadrljao si".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati