Savremena žena

Direktno.rs

17. 03. 2021. 06:41 0

Hit haljine za predstojeće proleće

Iako vremenske prilike ne pokazuju da je proleće sve bliže, nije daleko period kada ćemo se konačno oprostiti od tople garderobe i slojevitog oblačenja.

Ženstvene i praktične haljine biće savršen izbor za sve dnevne prilike jer u njima možemo provesti dan na poslu ili otići u šetnju... Savršeno se slažu s patikama, baletankama ili mokasinama dok preko njih uvek možete da ponesete blejzer ili laganu jaknu.

Prve prolećne kolekcije donele su nam i nove trendove u svetu haljina, pa će tako posle dužeg vremena na modnom radaru ponovo biti pink modeli i komadi izrađeni od teksasa. Razigrane šare i neutralne boje i naredne sezone ostaju aktuelne, a nećemo se oprostiti ni od pletenih komada, piše "In journal.rs".

Razigrani printMada su nam cvetne haljine prva asocijacija na proleće, naredne sezone podjednako će biti aktuelni i drugi dezeni, poput kariranog printa, pruga i geometrijskih šara.

Neutralne bojeNajjednostavnije stvari često izgledaju najefektnije, a jedan od najboljih dolaza za to su haljine u beloj i bež boji. Ovog puta one uglavnom dolaze sa zanimljivim detaljima, kao što su puf rukavi ili karneri.

PletivoOdeća od pletiva obeležila je sezonu koju polako ispraćamo, ali njen status se neće mnogo promijeniti ni u narednim mesecima. Pletene haljine će ostati na modnom radaru.

TeksasTeksas će biti jedan od najpoželjnijih materijala ovog proleća, pa će u skladu sa tim i haljine od ovog bezvremenog matrijala zauzeti važno mesto u našim ormarima.

PinkVerovatno već znate da će ružičasta biti jedna od najpoželjnijih boja u narednim mesecima. Zato nije čudno što su haljine u različitim nijansama roze zauzele važno mesto u novim kolekcijama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati