Ljubav

Direktno.rs

17. 03. 2023. 09:13 1

10 znakova da vas partner više ne privlači

Da li je nestala strast?

Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili redak, onda to može ukazivati i na mnogo veće probleme u vezi. No ne brinite se, ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako rešiti razgovorom.

Najbitnije je pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na to da ne uživate u seksu sa partnerom koliko bi trebalo:

1. Uvek pronalazite neke izgovore

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbegli.

2. Maštate o drugima

Nije greh ponekad maštati o nekom drugom za vreme seksa, ali ako to morate da radite uvek, nešto ne štima.

3. Prevarili ste ga

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da nešto u toj vezi nije kako treba. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim dečkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

4. Seks doživljavate kao obavezu

Niko ne voli obaveze, a ako se osećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

5. Seks vas ne raduje

Ako pomisao na seks sa partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mesta za ravnodušnost.

6. Nije vam prijatno

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

7. Ne razgovarate o seksu

Osim praktikovanja seksa, u vezi je i jako važno da o njemu i razgovarate: o tome šta volite, šta vam smeta, šta biste želeli da isprobate... Ako izbegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

8. Nesrećni ste u vezi

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate.

9. Upoređujete se sa drugima

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato nikada ne bi trebalo da se upoređujete sa drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima. Najbitnije je da u svemu uživate pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

10. Izgubili ste interesovanje

Ako vam je seks generalno dosadio, to može značiti i da vam je dosadio vaš partner. O tome bi svakako trebalo da razgovarate sa njim i pokušate da izgladite stvari, a ako ne ide, onda je vreme za raskid.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati