Ljubav

Direktno.rs

19. 02. 2023. 08:55 0

Blic, spajdermen, nežan: Poljubac govori o vezi

Postoji mnogo vrsta poljubaca s različitim konotacijama, a on vam može pomoći i da otkrijete kakva je veza u kojoj se nalazite.

Nežni poljubac

Ovo je poljubac kroz koji dvoje ljudi nežno razmenjuju nežnosti dodirujući se lagano usnama. On pokazuje koliko ste vi i vaša osoba zaista bliski i koliko vam je lepo kada ste zajedno. Ako je u vašoj vezi najzastupljeniji nežni poljubac vaša veza je iskrena. Ipak, ponekad nije loše uneti malo provokacije i zadirkivanja u vezu, tada sledi i nešto više od same razmene nežnosti.

Poljubac u obraz

Ako vas partner često ljubi u obraz znači da je vaša veza na dobrom putu. On tako pokazuje naklonost i uživa u čistom odnosu koji među vama vlada. To bi takođe mogao da bude znak da vaš romantični odnos i dalje ima čvrsto prijateljstvo u osnovi.

Poljubac “Spajdermen”

Istorijski trenutak filma o Spajdermenu je bio “Spajdermen poljubac”, prizor u kojem je Peter (Tobey Maguire) visio naopako, a Mari (Kirsten Dunst) mu je podarila strastveni poljubac.

Iako je ova vrsta poljupca prilično nepraktična, on je ujedno i znak spontanosti u vašoj vezi, a to znači da volite da improvizujete i da pronalazite nove načine kako da začinite svoj ljubavni život.

Poljubac “Anđeo”

Ako vas vaš partner ljubi po licu, a naročito u zatvoreni kapak, možete reći da dobijate “anđeoske poljupce”. Ovo je intimni čin koji simboliše intenzivnu naklonost i daje voljenoj osobi osećaj mira i sigurnosti. Ako više volite ovu slatku vrstu poljupca, to znači da duboko volite svoju bolju polovinu i uživate u tome da se ta osoba oseća nežno.

Blic poljubac

Ovo je lagan i brz dodir usana. Iako je jednostavan, nevin i nije super romantičan, možete ga upotrebiti da kažete “zdravo” ili “zbogom” svom partneru. Ako ste na početku nove veze, blic poljupci izvrstan su način za istraživanje i testiranje hemije. Ali ako ga svakodnevno praktikujete to bi moglo da znači da želite da se zadržite tu gde jeste. Volite zabavu i opuštenost u vezi.

Poljubac zatvorenih usta

Ovaj je sličan blicu, ali traje duže. Ako je ovo vaš stil ljubljenja, to bi moglo da znači da u vašem odnosu postoje poteškoće. Poljubac zatvorenih usta znak je da se možda ne osećate prijatno s partnerom i da zbog toga postavljate emocionalnu barijeru. Ako niste sigurni u svoja osećanja, porazgovarajte s partnerom i pokušajte to da rešite.

Francuski poljubac

Ah, majstor svih poljubaca, francuski poljubac! Izražava senzualnost, želju i romantiku. Ako je francuski jezik vaš stil, onda ste sigurno strastveni i avanturistički ljubavnik. To znači takođe i da u vašoj vezi postoji mnogo fizičke privlačnosti između vas i vašeg partnera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati