Ljubav

Direktno.rs

10. 01. 2023. 21:29 0

Pet vrsta seksualnih odnosa za izbegavanje

Verovatno zvuči čudno kada kažemo da seksualne odnose treba izbegavati, ali postoje određene situacije kada ga je najbolje odbiti...

Pijani seks

Seks sa tipom kog si tek upoznala u klubu sigurno se čini kao odlična ideja nakon nekoliko koktela, ali nije. Seks za jednu noć nije toliko loša stvar, ali ako jedva stojite na nogama, ne preporučujemo da u krevet vodite ikoga osim sebe - osim ako ne planirate samo zaspati.

Bez zaštite

On vas uverava da je čist, i verovatno jeste, ali dok ne navuče kondom na svoju čistoću, nema seksa. Polne bolesti i neželjena trudnoća nisu stvari sa kojima se treba igrati, a ako vam on tvrdi da mu je jednostavno bolje kada to radi bez zaštite, postavi mu ultimatum: Ili ćete imati smanjen osećaj, sa prezervativom (što je gotovo neprimetno), ili nećete imati nikakav osećaj. Sigurno će odabrati zaštitu.

Iz obaveze

Neke će devojke pristati na seks čak i kada im uopšte nije do toga, jer misle da moraju. Muškarci koji ucenjuju i žickaju seks samo zato što kao njihova devojka ili žena to moraš raditi, ne zaslužuju da dobiju to što žele. Naravno, govorimo o situaciji kada se vama to ne radi, i tvom pravu da, baš zbog toga što ste u vezi, bez straha odbijete seks.

Osvetnički seks

Momak vas je ostavio, a vi ćete iz osvete spavati sa nekim ko ti se uopšte ne sviđa? Ovakav je seks jako preporučljivo izbegavati. Osim što ćeš sa drugim tipom spavati iz potpuno pogrešnih razloga, velike su šanse da će momku koji te ostavio biti sasvim svejedno.

Zbog pridobijanja ljubavi

Mnoge devojke misle da će, ako odmah imaju seks, zadobiti večnu ljubav i poštovanje muškarca koji im se sviđa. Logika ipak nalaže drugačije: Ako vas zaslužuje, čekaće, a ako o vama sudi samo prema spremnosti da spavaš s njim, verovatno će nakon seksa odmah početi da traži novu devojku koju još nije osvojio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati