Ljubav

[ Izvor: Mediji ]

31. 07. 2022. 21:54 1

5 misli muškarcima prođu kroz glavu kad ženu vide golu

Golo žensko telo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo da se prepuste sopstvenim užicima, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što žene percipiraju kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

1. Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv iz glave se sjuri u prepone, pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj da izdržiš…

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude nego i odlože sopstveno zadovoljstvo zbog zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju seks da obave u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da uradim

Nemojte se plašiti da nam date neka uputstva. Naš posao je mnogo lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomerajte naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Pravi sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osećanje zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske „kočnice“ kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod prekrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarce zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati