Ljubav

Direktno.rs

12. 06. 2022. 22:23 1

Greške u vođenju ljubavi koje žene teško opraštaju

Brojne ankete napravljene su kada je reč o greškama u krevetu, a među njima postoje one koje žene teško opraštaju. Ako vam tokom seksa smetaju neki potezi vašeg partera, vreme je za ozbiljan razgovor. Uz malo takta i mašte sve se može popraviti a muškarac može postati savršen ljubavnik.

Ovo se ženama ne dopada:

Kao da želi da obori lični rekord

Prebrz je, menja poze svakih 20 sekundi, dodiruje vas posvuda kao muva bez glave... Ono što možete da uradite je to da mu objasnite svoje želje i način na koji želite da vas dodiruje. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija iz seksa, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide. Možete i odabrati pozu u kojoj vi vladate situacijom.

Nakon seksa, on se okrene na drugu stranu i zaspi

Neko posle seksa voli da se grli i mazi, drugi zaspi, treći zapali cigaretu, četvrti skroluje po telefonu, neko juri u kupatilo ili do frižidera... mnogo je tipova postkoitalnog ponašanja. Ako ste vi skloni jednom tipu, a vaš partner potpuno drugačijem, nije čudo da možete biti povređeni. Nakon orgazma, muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo.

Obdaren je i misli da je to dovoljno

Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije preterano aktivan... Uveren je da je njegova obdarenost dovoljna i da ne treba posebno da se trudi. Gledaj i divi se je loša ideja. Ona već lagano izvlači iz džepa crveni karton.

Kod njega nema predigre

Ovo već svako zna, a onaj ko ignoriše, pravi je egoista. Ako želite da promeni ovakvo ponašanje, učinite to što pre, sasecite stvar u korenu. Mnogi parovi prečesto zanemaruju predigru, prebrzo se bacaju na snošaj i time rizikuju neuspeh u krevetu.

"Zalepio" se samo za jednu pozu

Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je van kreveta vaš partner zanimljiva i radoznala osoba, možda je, sa druge strane, nesiguran u seksu. Možda se boji da će, ako eksperimentiše sa nečim novim, doživeti neuspeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kakvom ste oduvek sanjale.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati