Ljubav

Direktno.rs

09. 04. 2021. 21:13 1

O čemu jači pol razmišlja posle seksa?

Seksualni život je bitan deo veze i ako se on ne odvija po planu, veza može da se nađe u iskušenju. Iako često govore kako muškarci tokom i nakon seksa ne razmišljaju previše, već im je isključivo do užitka, postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno.

Tako se prema njima u muškim glavama mota se ne jedno, već nekoliko pitanja.

Da li si ti uživala?

Iako se ponekad čini da vaša jača polovina razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome da li će im partnerka uživati jednako kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnerku u ekstazi.Da li se osećate voljeno?

Posle seksa mnogi razmišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se snažnijem polu kroz glavu provlači i pitanje da li se osećate voljeno, a maženje ili pak zajedničko tuširanje je načini na koji vam "dokazuju" da im je stalo do vas.

Količina seksa

Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i cene svoju partnerku, ovo pitanje će sigurno staviti na repertoar. On ne želi da u vašim očima izgleda kao zavisnik od seksa, zbog čega neprestano i ispituje količinu istog, posebno posle vođenja ljubavi, piše she.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati