Kultura

Direktno.rs

23. 07. 2024. 16:00 0

Leonardo Dikaprio otkrio koji mu je najdraži film koji je snimio (VIDEO)

Slavni glumac Leonardo Dikaprio odigrao je niz maestralnih izvedbi u različitim ostvarenjima, ali mu je jedno posebno drago.

Iako bi mnogi pomislili, nije reč o "Titaniku" koji ga je proslavio, ili o filmu "Povratnik", koji mu je doneo prvog Oskara. Dikaprijev najdraži film je drama iz sada davne 1993. godine u kojoj je glumio sa Robertom de Nirom.

Kako prenosi Far Out, u pitanju je ostvarenje "Dečakov život". 

 - Imao sam 15 godina i sećam se svakog detalja. Sve mi je bilo tako novo. Gledati Roberta de Nira na setu, videti njegovu predanost, bilo je jedno od najdragocenijih iskustava u mom životu -  otkrio je glumac. 

Radnja drame "Dečakov život" smeštena je u pedesete godine 20. veka i prati vezu između buntovnog tinejdžera Tobija (Dikaprio), njegove majke Kerolajn (Elen Barkin) i agresivnog očuha Dvajta (De Niro). Kerolajn nije mogla da se nosi sa Tobijevim ponašanjem, pa je odlučila da dečak i Dvajt žive zajedno pre nego što se ona uda za njega. Međutim nije mogla ni da pretpostavi kakve će posledice njena odluka imati na njenog sina.


 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati