Kultura

Direktno.rs

15. 06. 2024. 21:00 0

Najduža scena seksa ikada! Skinula se gola, pa priznala: Polomili smo nameštaj (FOTO)

Poznata glumica Nikola Koflen se u drugoj polovini treće sezone Netfliksove hit serije "Bridgerton" skinula skroz gola za eksplicitnu scenu sa svojim kolegom Lukom Njutnom.

 Fanovi su dobili šestominutnu intimnu scenu između Penelope Feterington i Kolina Bridžertona, koja se naziva i "najvrelijom scenom cele serije".

6 minuta duga scena seksa

U petoj epizodi serije predstavljena je skoro šest minuta duga scena seksa između ovog para, koja je počela tako što je Kolin stajao iza Penelope i polako joj skidao korset diveći se njenom golom telu. Kako su se stvari zahuktavale, Kolin joj je rekao da legne čime su nastavili da uživaju u ljubavnom zanosu.

U sceni je prikazana Lukova gola zadnjica, dok je Nikola bila potpuno gola, što je bio njen izbor želeći time da pokaže da voli svoje telo i da se ne stidi svojih kilograma. To je izazvalo oduševljenje fanova popularne serije jer se glumica stalno suočavala sa kritikama da je gojazna, piše The Mirror.

Polomili nameštaj u zanosu

Nikola je za "Radio Times" rekla:

„Postoji jedna scena u kojoj sam gola pred kamerom i to je bila moja ideja, moj izbor. Bilo je to kao najveće "j**i se" u svim razgovorima oko mog tela, bilo je zapanjujuće osnažujuće. Pošto sam odgledala te scene, bila sam jako ponosna na njih."

„Polomili smo komad nameštaja dok smo radili scenu."

Nikola i Luk su govorili o ovim eksplicitnim scenama u mnogim intervjuima, otkrivajući da su u jednoj sceni polomili nameštaj. Toliko su se uživeli u glumu da nisu ni čuli reditelja kako je vikao „rez“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]

Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati