Kultura

Direktno.rs

20. 03. 2024. 13:21 2

Film o Džeju najgledaniji 2024.

Emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog "Nedelja" i pre premijere filma izazavla je veliko interesovanje, a ljubav prema njegovim pesmama u bioskop je odvela više od pola miliona gledalaca.

Nakon dvomesečne distribucije u zemlji, regionu i dijaspori film "Nedelja" svakako je najgledaniji domaći film u 2024. godini.

Film “Nedelja” koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario, ali i život popularnog pevača iz jednog novog ugla kroz koji će bolje da shvati kakav je Džej bio čovek, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz detinjstva i rane mladosti oblikovali njegov životni put.

Režiju filma “Nedelja” potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao u produkciji "Pelicula production", dok je za distribuciju ovog ostvarenja bila zadužena distributerska kuća Art Vista.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati