Kultura

Direktno.rs

04. 02. 2023. 12:22 11

Nikola Kojo: Ne razumem šta radi RTS!

Nikola Kojo govorio je o seriji „Čudne ljubavi“ za čiju režiju je letos dobio „Srce Sarajeva“. Glumac je zamerio javnom servisu što serija nije prikazana u dobrom terminu.

- Ne bih da uđem u sferu politike. To je prvi srpski božićni serijal i ne razumem potez RTS da ga pusti samo jednom, i to u terminu od 16 sati, a reprizu u četiri nakon ponoći. Nije mi jasno što ga više nisu reprizirali. „Čudne ljubavi“ su mini-serija koja nema političku opasnost, a ni društvenu kritiku. Ona promoviše ljubav - rekao je Kojo za Kurir i dodao:

- Ako je ljubav postala zabranjena, onda je sve otišlo... Žao mi je što publika nije mogla da vidi sjajne uloge koje su ostvarili mladi glumci kao što su Nina Nešković, Jovan Jovanović ili Tamara Aleksić. Ne mogu a da ne pomenem i Anicu Dobru i Vesnu Trivalić - naveo je Kojo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati