Horoskop

09. 02. 2024. 20:04 1

Kako se znaci nose sa raskidom?

Većina nas je imala loš raskid jednom ili više puta, a period oporavka može biti gori od samog razlaza.

Ovan

Previše brzo krećete dalje, čemu žurba? Vi uvek imate poslednju reč, sa kojom ćete dati doznanja bivšem partneru da je izgubio nešto dragoceno. Nakon što ste rekli svoje, pustite ih.

Bik

Mrzite promene, zato će vam trebati dosta vremena da prebolite bivšeg partnera. Prestanite da razmišljate o njima i pronađete novu simpatiju ili bar nekoga zanimljivog za flert. Ovo će vam pomoći da zaboravite sve.

Blizanac

Računajte na vaše prijatelje. Razgovaraćete nedeljama o detaljima raskida u porukama u grupnom dopisivanju - ali to je samo vaš način oporavka.

Rak

Vaše emocije se kreću, poput plima okeana. To znači da svake večeri izlazite sa svojim prijateljima na koktele i karaoke, posle nekoliko predhodnih dana provedenih u krevetu uz gorko plakanje.

Lav

Šoping je vaš prijatelj. U stvari, čak možete i potrošiti više novca nego što ste planirali, zato obratite pažnju. Kupite sebi luksuzne stvari koji će vam ugrejati srce. Zaslužili ste poklon najvećeg obožavatelja - sebe.

Devica

Jedini način da se prebolite ovo je da brinete o sebi. Zakažite manikir, masažu, časove joge, šta god vam treba za detoksikaciju bivšeg.

 

Vaga

Nikada sebi nećete dozvoliti da tugujete za nekim jer uvek imate keca u rukavu ili u ovom slučaju zamenu za bivšeg. Samo prvo budite sigurni da ste spremni za novu vezu.

Škorpija

Razgovor sa profesionalnim terapeutom pomoći će vam da shvatite gde je krenuo po zlu i pružiće vam uvid u to kako da napredujete.

Strelac

Pa, ne razmišljate o prošlošću, zato vam ovo sve lako pada. Krenućete dalje i nećete se osvrtati. Okrenite se svom ličnom rastu i eksperimentišite sa novim hobijima.

Jarac

Posle raskida, volite da napravite tajm-aut od izlazaka i fokusirate se na sebe. Onda svu svoju energiju ulažete u karijeru. Kad dobijete unapređenje, možete se mentalno zahvaliti bivšem.

Vodolija

Kad je veza završena, to je za vas kraj. Blokiraćete svog bivšeg u kontaktima, na društvenim mrežama i iz svog života. Nikada više nećete dozvoliti sebi da o njima razmišljate. U stvari, ako ga vidite, ponašaćete se kao da ga čak i ne poznajete.

Riba

Kada ste u nedoumici, postajete mistični. To znači da ćete svoju sudbinu prepustiti tarot kartama, astrologiji ili psihičkom čitanju da bi stekli jasnoću o prošlosti i budućnosti. Znajući da ćete ponovo naći ljubav, pružiće vam samopouzdanje da krenete dalje sa novom ciljevima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati