Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

08. 08. 2023. 19:57 0

Moćan astro dan 8. 8: 9 stvari donosi otvaranje Lavljih vrata

Broj osam u numerologiji simbolizuje beskonačnost i neograničenost naše duše, pa je sasvim jasno koliko ja važan osmi dan u osmom mesecu. Međutim, osim numerološki, današnji dan je izuzetno važan i sa astrološke strane.

Dvostruki broj osam označaa izvrsno vreme za jačanje i pročišćavanje energije, a evo i kojih 9 stvari koje dolaze sa otvaranjem Lavljih vrata.

Portal Lavlja vrata otvoren je od 26. jula do 12. avgusta, a 8. avgusta energija mu je najjača, odnosno tada dostiže svoj vrhunac.

Zvezda važna za ovaj dan zove se Sirius i fiksna je zvezda u sazvežđu raka, poznatija kao naše duhovno sunce. Naši preci verovali su da ova zvezda predstavlja vrata u raj, kao i da njena energija donosi mudrost sa kojom se ljudi na zemlji mogu lako povezati kada Sirius jako zasija na nebu.

Sirijus, za razliku od Sunca koje daje snagu našem fizičkom aspektu življenja, pruža snagu na duhovnom polju, piše sensa.metropolitan.si

Stoga otvaranje portala Lavlja vrata donosi buđenje i gura nas napred ka ličnom razvitku.

Devet stvari koje dolaze sa otvaranjem portala:

Lečenje srca – portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru, što je bazirano na lečenju starih emocionalnih rana. Vreme je za oslobađanje tuge, žaljenja, krivice…
Otvaranje trećeg oka – dolazi do jačanja intuicije, pa samim tim bolje vidimo i akše razumemo svet.
Buđenje manjih čakri – mnoge čakre se mogu otvoriti pa i protok energije postaje slobodniji. Možemo shvatiti novu murdost i povećati znanje o životu.
Prisutne su visoke energetske vibracije – otvaranjem Lavljih vrata puštamo nove vizije u naš život i lakše ostvarujemo sopstvene ambicije. Važna saznanja možemo primiti k znanju kroz snove ili tokom odmaranja, u meditaciji ili tokom šetnje prirodom.
Povećana povezanost sa svemirom – lakše primate signale, poruke i znakove upozorenja koje svemir šalje. Takođe, možemo primati različite poruke od naših preminulih predaka ili od naših duhovnih vodiča, i to na najneobičnije načine.Sloboda – prisutan je povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da pustimo svoju istinu i saslušamo tuđu.
Tehnologija – dobar je period za rad sa tehnologijom, za rad na internetu, otvaranje novih stranica, aplikacija i slično.
Jača se energija mira – mir ćete najlakše osetiti ako provodite vreme u prirodi i sa najdražima.
Kreativnost – može se pojaviti neverovatna kreativna energija koja nam može pomoći u životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati