Horoskop

Direktno.rs

04. 04. 2023. 19:59 0

Koja boja najbolje pristaje znacima?

Da li ste znali da svaki horoskopski znak ima svoju idealnu boju? To je ona boja u kojoj se osjećaju najbolje i najmoćnije, koja im podiže raspoloženje i čini ih srećnim.

Astrolozi predlažu da u svoje ormare obvezno uvrstimo pokoji komad u idealnoj nijansi i nosimo ga onda kada želimo da budemo samopouzdaniji. Proverite koja je to boja najbolja za svaki znak.

OVAN – crvena

Ova boja pokreće strast i energiju Ovnova i dodatno ih podstiče na preuzimanje inicijative. Crvena boja kao da zahteva da na nju obratite pažnju, a Ovan je znak koji ne voli da ga ignorišu.

BIK – zelena

U potpunosti odgovara duhu Bikova i ojačava njihovu urođenu povezanost s prirodom. Uporni Bik kao znak utelovljuje ideju napretka pa mu savršeno odgovara ova boja koja simbolizuje rast i razvoj.

BLIZANCI – žuta

Inspirišuća žuta boja u Blizancima budi znatiželju i uzbuđenje. Poznato je da žuta boja stimuliše levu stranu mozga koja je zadužena za logičko razmišljanje i analiziranje. Idealno za jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova.

RAK – bela

Bela je boja intuicije i čistoće te savršeno odgovara ovom nežnom, osećajnom i nadasve intuitivnom znaku.

LAV – zlatna

Ojačaće pozitivan duh Lavova i dodatno zagrejati njihovo toplo srce. Lavovi su kraljevi u svom društvu, a zlatna boja simbolizuje kraljevsku moć i prestiž, te odmah lansira u centar pažnje u kojem se Lavovi sjajno snalaze.

DEVICA – smeđa

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemljenih Devica.

VAGA – ružičasta

Vage su šarmantne i nežne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj znak je magnetno privlačan sam po sebi. Ljudi se u društvu Vaga osećaju lepo i opušteno, a ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osećaj mira i harmonije.

ŠKORPIJA – crna

Tamna, misteriozna, nedokučiva – sve je to crna boja. I sve su to Škorpije. Tako intenzivne i posebne, izgledaće savršeno u boji koja u potpunosti dočarava njihov karakter.

STRELAC – ljubičasta

Ovo je boja duhovnosti i osvešćenosti, pa ne čudi to što se sviđa filozofski nastrojenim Strelčevima koji u njoj jednostavno izgledaju fantastično.

JARAC – siva

Jarac je jak, stabilan, s obe noge čvrsto na zemlji, vrlo tradicionalan i praktičan. U njegovom ormaru nema previše mesta za lude nijanse, ali zato će mu savršeno odgovarati kraljica neutralnih boja – siva.

VODOLIJA – plava

Vodolija je usko povezana s morem i nebom pa ne čudi ni njena povezanost s plavom bojom. Morska i nebeska prostranstva obojena su u plavo, a predstavljaju slobodu – ono što nezavisne Vodolije cene najviše na svetu.

RIBE – sve pastelne nijanse

Da li postoji nežniji znak od Riba? Ne. Naše najdraže večne sanjarke otelovljenje su nežnosti i stvorene su za romantične pastelne nijanse koje odgovaraju njihovoj ličnosti i karakteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati