Horoskop

Direktno.rs

19. 03. 2023. 19:47 0

Svako ima adut: Najseksi osobina znakova

Horoskop može da otkrije koliko smo privlačni drugim ljudima, a svaki znak ima nešto što ga čini posebno zanimljivim. Evo koje su to najseksi osobine svakog znaka.

Ovan

Ovnovi su snažni i puni samopouzdanja. Uvek dobiju ono što žele, a najseksi osobina im je nezavisnost.

Bik

Bik je društveni znak koji voli da uživa u životu, pa je uvek u centru pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najseksi osobinom Bika.

Blizanci

Deluju sramežljivo i rezervisano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu da im odole. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele da ostave utisak da ih je teško osvojiti, drugi ih još snažnije žele.

Rak

Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osećaju dobro kada uspeju da se približe ovom izrazito porodičnom i vernom znaku.

Lav

Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i podićiće atmosferu gde god se pojavi.

Devica

Krasi je artistički i lingvistički um, a njeno vešto baratanje rečima sve obara s nogu.

Vaga

Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, lepotom i ljubaznošću. Vaga je ona magična devojka koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

Škorpija

Škorpije su odvažne i strastvne, a pa im je veoma teško odoleti. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Strelac

Smatra se najsrećnijim znakom horoskopa, ali Strelac je i puno više od toga. Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom, jer je on uvek voljan da isproba nove stvari, piše Zadovoljna.hr

Jarac

Jarčeve krasi brzi um i smisao za humor. Njegova duhovitost može lako osvojiti drugu osobu.

Vodolija

Uvek mislite na druge i jako ste dragi i zbog toga ste drugima najprivlačniji. Uvek kažete i učinite ono što treba da biste ponovo osvojili i očarali partnera.

Ribe

Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. One su povučene i zarobljene u sopstvenom svetu. Iako se to nekima može činiti kao usamljen život, poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati