Horoskop

Direktno.rs

03. 03. 2023. 17:51 0

Dan rođenja govori o vama: Petkom šarmeri

Energija svake planete utiče na osobine ličnosti i ponašanje, kao i na pogled na život.

Dan kada ste rođeni povezuje se sa određenom planetom koja će delovati na vas kroz ceo život. Stari su Vabilonci svaki dan u nedelji pripisivali određenoj planeti.

Šta dan kad ste rođeni govori o vama?

Ponedeljak

Ponedeljak je dan kojim vlada Mesec. Ako ste rođeni u ponedeljak, vi ste neko ko bi mogao da bude osetljiv ili emotivan. Cenite privatnost i prijatnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Takođe do izražaja dolaze nega, majčinstvo, briga o drugima i o kući. S obzirom da je Mesec tako promenjiv, ovo nije dan za započinjanje nečega osim ako ste otvoreni za promene u budućnosti.

Utorak

Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste neko ko je ambiciozan i strastven. Možda ste usmereni ka cilju i volite nešto da preduzmete kako bi postigli stvari, a takođe ste atletski naklonjeni. Mars je planeta povezana sa akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče stavove poput hrabrosti i odvažnosti. Mars takođe vlada agresijom i ljutnjom.

Sreda

Sredom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, mogli bi da budete neko ko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i volite da komunicirate i mogli bi da budete stvarno vešti u svemu što je povezano sa medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Utvrđujete, analizirate informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strelac. Osobe rođene u četvrtak imaju veliku ličnost i dinamičan stav. Prirodno su otvoreni i optimistični i vole da prošire svoj um novim iskustvima. Traže istinu i dublji smisao u životu. Jupiter je planeta ekspanzije, istine, mudrosti i viših principa. Volite da širite svoje horizonte kroz putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znakovi Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste neko ko je šarmantan, imate prirodno prijatnu ili privlačnu ličnost, dobar smisao za stil i možda bi voleli da uživate u finijim stvarima života. Venera vlada ljubavlju, novcem, užicima i vrednostima, pa je povezana sa lepim stvarima.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na taj dan, prizemni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja i vaš stav može da bude prirodno ozbiljan i melanholičan.

Nedelja

Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju onda imate snažan osećaj identiteta i nezavisan stav. Prirodno ste energični i blistavi i volite da budete voljeni ili popularni. Sunce je jedan od najvažnijih planeta u karti ima snažan uticaj na ličnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati