Horoskop

Direktno.rs

19. 02. 2023. 19:59 0

Znaci koji rade sve da ostvare fantazije

Kako bi istražili fantazije i začinili seksualna iskustva, četiri horoskopska znaka skloniji su intenzivnijem zamišljanju dok su s partnerom u krevetu.

Osim toga, ove osobe otvorenije su prema svojim željama, pa će verovatno u poređenju sa ostalima, isprobati svoje seksualne fantazije, piše Pinkvilla.

1. Ovan

Ovan obično traži uzbuđenje u svojoj spavaćoj sobi i najverovatnije će ostvariti svoje fantazije sa svojim partnerom. Za one koji su rođeni u ovom vatrenom znaku, iskustvo ushićenja boravkom napolju čini se idealnom fantazijom i moglo bi da bude nezaboravno putovanje. Ovnovi žele u potpunosti da kontrolišu svog partnera, gde god se on nalazio. Njihovo seksualno ponašanje je vrlo ekstremno i strastveno, pri čemu se ne bi libili da koriste povez preko očiju u spavaćoj sobi.

2. Blizanci

Blizanci su vrlo razigran sunčev znak, takođe paze da prigrle svoje intimne želje sa svojim partnerom. Zbog svoje bujne ličnosti, uživaju da isprobaju nove poze u krevetu i da održavaju stvari svežima i zabavnima. Kao kreativan znak, oni su obično ti koji igraju scenu iz filma i mogu da prate napisani scenario ili da ga improvizuju kako bi odgovarao njihovim seksualnim fantazijama.

3. Lav

Budući da su očarani senzualnošću i veruju u podjednako davanje i primanje, Lavovi su fantastični u krevetu. Kada je u pitanju intimnost s partnerom, vrlo su aktivni i u stvarnom životu i u fantazijama. Zahvaljujući tome, na sve načine pokušavaju da zadovolje svoje seksualne želje mameći partnera i pridobijajući njegovo poverenje da se prepusti svojim fantazijama. Lav sebe smatra kraljem ili kraljicom, ne vole da prate partnerova naređenja i vole da budu dominantni, čak i kada udovoljavaju svojim seksualnim zahtevima.

4. Strelac

Kao horoskopski znak s najvećim smislom za avanturu, Strelac takođe snažno pokazuje ovu osobinu u svojim seksualnim fantazijama. Daju si dovoljno prostora da se prepuste ludim fantazijama i da se pobrinu da ih ostvare i sa svojim partnerom. Zahtevni su i odvažni u snovima. Strelčevi su glasni i u krevetu. Prilično im je prijatno da razgovaraju sa svojim partnerom o svojim željama.

Delovanje na osnovu seksualnih fantazija može da pomogne pomenutim horoskopskim znakovima da ispune svoje želje i potrebe koje možda ne mogu da izraze u svakodnevnom životu. Međutim, važno je napomenuti da se delovanje na osnovu seksualnih fantazija sme odvijati samo uz entuzijastičan pristanak svih uključenih strana, sigurno i sa poštovanjem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati