Horoskop

Direktno.rs

01. 02. 2023. 20:49 0

Seksualni potencijal znakova i ko kome odgovara

Horoskopom su determinisane mnoge naše osobine i afiniteti. Uključujući i seksualne. Saznajte da li spadate u grupu srećnika kojima su dodeljeni prirodni talenti ili ćete ipak morati da poradite na svojim veštinama...

OVAN

Ovnovi su u seksu nestrpljivi, sve hoće sad i odmah, kao i u životu. Vole da eksperimentišu, privlače ih avanture i za njih su ljubav i seks odvojene kategorije. Vrlo su zahtevni, pa od partnera očekuju potpuno zadovoljstvo u krevetu. I sama pomisao na partnerovo telo ih uzbuđuje, vole pomalo ekscentrične poze. Njihove erogene zone su vrat i uši.

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Lava i Strelca.

BIK

Bikovi su veliki hedonisti, kao što vole da gustiraju dobru hranu, tako uživaju i u intimnim trenucima. Vole duge predigre, mogu da se uvrede ako ih požurujete. Partner ne sme da štedi poljupce i milovanja, jer im je potrebno da osećaju bliskost. Zato Bikovi retko ulaze u avanture. U seksu su strastveni, uzbuđuju ih dodiri i vreli pogledi. Potiljak je erogeno mesto koje njihov partner treba da pronađe.

Odgovaraju im Device i Jarčevi.

BLIZANCI

Po prirodi radoznali i nestašni, ali i površni, Blizancima najviše odgovara flert. Sve rade na brzinu, pa su takvi i u seksu. Ne zanimaju ih dugi uvodi, vole odmah da pređu na stvar. U ljubavnim igrama vole da istražuju, pomeraju granice i rade nešto neuobičajeno. Imaju jake seksualne fantazije, koje ponekad umeju da zbune partnera.

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Škorpija i Riba.

RAK

Rakovi to rade lagano, bez žurbe i s mnogo emocija. To je, po njima, idealni seks. Po prirodi su neodlučni, pa će se retko upustiti u avanturu, ali kad imaju stalnog partnera, u krevetu mu se prepuštaju bez zadrške. Odgovoriće na njegove najskrivenije fantazije. Jaka emocija će najpre razbuktati strast kod njih, pa su beskrajni izlivi ljubavi u krevetu obavezni. Važan im je i kontakt očima tokom ljubavnog čina.

Idealni parneri u krevetu su Škorpije i Ribe.

LAV

Lavovi odlično znaju da postave granicu između emocije i želje za seksom, u oba slučaja žele da se pokažu u najboljem svetlu. Vrlo su direktni, pa im nije problem da partneru otvoreno kažu šta očekuju od njega u krevetu, ili da im tokom seksa strastveno na uho šapnu šta ih uzbuđuje. Enegrični su i temperamentni, važe za vrlo potentne i izdržljive ljubavnike. Njihove erogene zone su prepone i bedra.

Odgovaraju im Strelac ili Ovan.

DEVICA

Budući da su diskrecija i umerenost u svemu njihov zaštitni znak, Device odlično kontrolišu svoju strast u krevetu. Partneru će možda izgledati čudno da i u najintimnijim trenucima vode računa o manirima, međutim te "stege" popuštaju kada ostvare bliskost i poverenje. Pa i tada će retko koja Devica biti spremna da ispunjava seksualne fantazije partnera, dovoljno uzbuđenja nalaze u klasičnom seksu. Uzbuđuju ih dodiri.

Najbolji seks imaju s Bikom i Jarcem.

VAGA

Kako su izuzetno emotivne i romantične, Vage i u seksu uživaju u igri zavođenja. Izlivi ljubavi i suptilnost u svakom dodiru jednostavno su nezaobilazni deo predigre. Na seksualne fantazije podstiču ih topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci. Nisu previše skloni da eksperimentišu, ali to njihovim partnerima ne smeta, jer je seks s njima prava ljubavna čarolija. Poseban seksulani užitak priuštiće im dodiri duž kičme.

U seksu se najbolje slažu s Blizancima i Vodolijom.

ŠKORPIJA

Ukratko, ako je seks umetnost, onda su Škorpije Pikasova deca. Kao ljubavnici su sjajni i u seksu za njih ne postoje ograničenja. Strast i adrenalin koji tokom ljubavnom čina osećaju vode ih uvek u nove izazove, pa i u egzibicionizam. Vrlo su potentni i senzitivni, umeju da osete šta partneru prija. Njihovim partnerima, ipak, može da zasmeta naglašena potreba da dominiraju u krevetu i nameću stil. Erogene zone kod njih su prepone i stomak.

Najbolji seks mogu da imaju sa osobama rođenim u znaku Riba i Raka.

STRELAC

Strelac je najerotičniji znak u horoskopu, pa je jasno da oni zaista znaju da uživaju u seksu. Temperametni su, impulsivni i pre svega direktni. Klasika u seksu ih ne zanima. Naprotiv, vole da istražuju i najsrećniji su ako je pored njih partner koji će biti raspoložen da proba nešto novo. Seks s njima je uvek drugačiji, maštovit, često neobuzdan i divlji. Uzbuđuju ih dodiri, naročito donjeg dela leđa i stomaka.

Idealni partneri su im Ovan i Lav.

JARAC

Seks kao igra moći i dominacija u krevetu pripadnicima ovog znaka je totalna nepoznanica. Ljubavna igra mora da započne ležerno, pomalo nevino i zabavno, to ih dovodi do najveće strasti. Kako su po prirodi emotivni i ranjivi, u seksu uvek preferijaju klasiku, ponekad se čini da im ne prija da prelaze granicu pristojnosti. Uzbuđuje ih boja glasa, dodiri i pre svega izlivi nežnosti i ljubavi. Njihova erogena zona je unutrašnja strana kolena.

Najbolji seks mogu da imaju s Devicom i Bikom.

VODOLIJA

Za Vodolije seks predstavlja spoj neobičnog, emotivnog i erotskog iskustva. Veoma su preduzimljivi ljubavnici, predaju se bez zadrške, preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu egzibicionizma. Obožavaju neobične poze, pa im odgovaraju partneri koji mogu da ih prate u njihovim ljubavno-seksualnim fantazijama. Može da ih uzbudi i nečiji provokativni izgled.

Po horoskopu, Vodolijama u seksu najviše odgovaraju Blizanci i Vage, prenosi astrolook.com.

RIBE

Senzibilne Ribe znaju kako funkcioniše i najmanji živac na partnerovom telu. Izuzetno su pažljivi ljubavnici, koji tokom seksa umeju bez reči da isprate partnera. Kako je ljubav njihova duhovna hrana, uzbuđuju ih izlivi nežnosti, topli pogledi ili jednostavno pojava voljene osobe. Upravo emotivni zanos kod njih oslobađa erotske fantazije, pa važe za izuzetno maštovite ljubavnike. Njihove erogene zone su stomak i gležnjevi.

Idealni partneri za seks su im Rak i Škorpija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati