Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 02. 2023. 06:00 0

Vodolije raspoložene, Device čeka lep dan

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Blizu ste kraja važne obaveze ili projekta i žurite da ovo završite što pre. U dobrom ste raspoloženju, a očekujte I pozitivna dešavanja I preokrete na poslu. Najbolje je da popodne iskoristite uživajući u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati podsticajna atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali i da kažete stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI

Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi inicijativom.

RAK

Danas ćete biti više nego uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad i zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom.

LAV

Tokom ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste i lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA

Okrenite se lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji još potpuna fokusiranost i koncentracija. U odnosu sa poslovnim partnerima zauzmite čvršći stav. Emotivno, ovaj dan donosi lepa dešavanja, preokrete koji vam odgovaraju.

VAGA

Odličan i ispunjen dešavanjima dan. Bićete puni energije, koja će vam biti potrebna, jer će se vaša pažnja I posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar i za izlaske i za flertovanje. Provedite se dobro!

ŠKORPIJA

U potpunosti ste svoju pažnju usmerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju i saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt i možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje će vam pokloniti više pažnje.

STRELAC

Uspevate da obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite i završavanju ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima mogućnost flertovanja.

JARAC

Dan je savršen da privedete kraju dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna jača koncentracija i fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom.

VODOLIJA

Sve ono što u prethodnim danima niste mogli da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju i sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, i možete prema njoj napraviti I konkretniji potez.

RIBE

Kod vas je aktuelno promenljivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati