Horoskop

Direktno.rs

25. 01. 2023. 20:00 0

Reč koja će vašem znaku obeležiti godinu

Početak godine je nova prilika da izmenimo stvari. Ipak, nekad se i najbolji planovi izjalove, naročito onda kada je svemir isplanirao nešto drugo za nas. Naravno, to ne znači da ćemo se samo prepustiti sudbini, već moramo da osluškujemo znakove i poruke kako bismo krenuli u pravom smeru. U tome vam može pomoći i jedna reč koja će vas voditi kroz 2023. i koja će vašem znaku obeležiti godinu.

Ovan: Otkrivanje

U 2023. godini Ovan će biti fokusiran na svoju studioznost, pa će istražiti svaki ugao, pukotinu i rupicu svog života. Tokom tog procesa naučićete neverovatne nove stvari o sebi, ali i suočićete se a amanje divnim iskustvima. Imaćete prilike da otkrijete i delove vaše prošlosti, što će vašu budućnost učiniti jasnijom.

Bik: Neopravdavanje

Bikovi uvek na prvo mesto stavljaju potrebe i želje drugih, a sami sebi stalno su manje važni. U 2023. godini to će se promeniti i pripadnici ovog znaka če konačno sebe staviti na prvo mesto. I to će činiti bez potrebe da se ikome opravdaju, jer uživaju kao nikada pre.

Blizanci: Kretanje

Pripadnici ovog vazdušnog znaka u 2023. stalno će biti u pokretu i niko neće moći da ih zaustavi. Sav trud koji su Blizanci uložili u prošloj godini napokon će pokazati svoje plodove u ovoj godini i napredovaće malim i velikim koracima. Blizancima će sreća biti naklonjena i u poslu i u ljubavi dok budu kretali u otkrivanje novih, uzbudljivih teritorija.

Rak: Usklađenost

Senzibilni Rakovi mogu da odahnu, jer ove godine u njihovim će životima sve doći na svoje mesto i sve će se uskladiti. Poslednjih sedam godina za Rakove nisu bili laki, uključujući i finansije, nesigurnost na poslu, pa čak i zdravlje. Srećom, zvezde su sada odlučile da budu na vašoj strani i pružiće vam potrebnu harmoniju, koja će vam doneti stabilnost, sreću i lepu budućnost.

Lav: Rasplet

Poslednjih nekolika godina Lavovi su proveli vodeći život kakav su mislili da žele, ali sada jasno vide da im taj put zapravo nikada nije bio suđen. U 2023. ćete napokon doživeti toliko željeni rasplet i dobiti priliku da počnete iznova, da stvarate nešto mnogo lepše i smislenije.

Devica: Sigurnost

U 2023. Device će baciti sidro i napokon pronaći sigurnu i stabilnu luku. I ne samo to! Device će sigurnost pružati i drugima oko sebe koji će kroz mudrost ovog zemljanog znaka pronaći i nadahnuće i ohrabrenje. Na horizontu se takođe naziru stabilna ljubavna veza i odanost.

Vaga: Samouverenost

U 2022. Vage su se dosta mučile sa svojim ljubavnim odnosima i postizanjem ciljeva, ali u 2023. konačno će dobiti toliko potrebno samopouzdanje. Kao da se svetlo upalilo i Vage napokon vide koliko su super i sposobne da postignu sve što žele. Novootkrivena samouverenost u njihov život će dovesti i novu ljubav koja će razumeti njihovu intenzivnost i idealizam.

Škorpije: Izobilje

Škorpije su otprilike poslednje tri godine proveli u nastojanju da ostvare svoje snove. U 2023. trud će se napokon isplatiti i uživaćete u plodovima svog rada, kojih će biti u izobilju. U svim aspektima života, imaćete svega u izobilju. U poslu možete da očekujete uspeh i priznanje. U ljubavi će cvetati nove veze, dok će one stare da ojačaju.

Strelac: Predaja

Strelčevima je mantra u 2023. godini – šta bude, biće. Vi ste tip osobe koja želi da drži sve konce u rukama, ali ova godina naučiće vas da jednostavno ne možete da imate sve pod kontrolom. Dobra vest je ta da će se stvari na kraju ipak rešiti, bez obzira na to da li se vi nervirate ili ne.

Jarac: Transformacija

Poslednjih nekoliko meseci Jarčete je sputavao teret događaja iz prošlosti. Međutim, u 2023. to se menja i napokon ćete osetiti olakšanje. Žudeli ste za nečim drugačijim i svemir vas je napokon čuo. Do leta ćete doneti odluke koje će vam promeniti život. Neke će možda biti teške, ali će vam dati krila da krenete iznova i pronađete sreću.

Vodolija: Razvoj

Vodolije će u 2023. razviti svoje talente, snove i uticaj. Ove godine suđeno vam je da iznenadite sami sebe koliko daleko možete da stignete, što nikada niste mogli ni da zamislite. Tako ćete da otkrijete sve neverojatne mogućnosti koje su pred vama.

Ribe: Svetlost

Reč koja će Ribama obeležiti 2023. ima dva značenja. Prvo je lakoća duha. Prošle godine život vas nije mazio, ali u 2023. pronaći ćete veselje koje vam je nedostajalo. Drugo značenje je naglasak na prošlost i vaša namera da vidite stvari onakvima kakve jesu, istovremeno uzimajući maksimalno od onoga što imate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati