Horoskop

Direktno.rs

07. 12. 2022. 10:42 0

Preporod 5 znakova u 2023: Boljitak na svim poljima

  Praznična euforija stiže, ipak, na astrološkom nebu stižu i burne, ali radosne promene, koje će pojedinim znakovima prilično da promene životni tok.

Ovan

Ovan stvarno želi promenu u životu i želja će da mu se ostvari! Promene će da utiču na skoro sve sfere njihovog života. Verujte darovima sudbine i smirite se – sve će da se promeni na bolje.

Rak

Očekuje vas finansijska sreća! Napokon će karijera da vam krene uzlaznom putanjom. Novac koji uložite – vratiće vam se trostruko. Svako putovanje će vam dobro doći, a novih poznanstava će biti na svakom koraku. Čuvajte se ljubomornih ljudi, jer neće blagonaklono gledati na vašu sreću.

Vaga

Promene vas čekaju već početkom godine! Ako ste slobodni, možda ćete naći novu ljubav. Oni koji su u vezama ili braku fokusiraće se na zarađivanje novca, a na leto Vage treba da budu spremne da same rešiti svoje probleme, navodi 24.hr.

Jarac

Jarčevi će da pronađu harmoniju u svom privatnom životu, pogotovo kada je reč o porodičnim planovima. Postoje velike šanse da nasledite neku nekretninu, a doći će i do novih novčanih prihoda.

Ribe

Možete da se radujete jer ćete da rešite sve porodične probleme. Oko vas će da budu novi poslovni partneri i napokon ćete da se okružite pravim prijateljima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati