Horoskop

Direktno.rs

17. 05. 2022. 20:25 0

Znaci koji najbolje saslušaju i savetuju

Ovi znakovi zodijaka su i prijatelji i terepeuti.

Svi mi s vremena na vreme imamo potrebu da se nekome izjadamo i podelimo probleme sa ljudima od poverenja. Znamo koliko razgovor i slušanje nama bližnjih ljudi ima terapeutski učinak.

Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu kontrolu u razgovoru, mi vam u nastavku donosimo koji znakovi znaju najbolje da saslušaju, a i dele korisne savete.

Blizanci

Iako su najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do reči kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo ćete otkriti da brbljavci znaju da ćute kad im se poveravate.

Osim što će vas pažljivo saslušati, lako će se uživeti u vašu ulogu. A budite sigurni da će vam dati pravi i objektivan savet.

Kad im predočite svoj problem, sagledaće ga racionalno i razmotriti s različitih gledišta, bez uplitanja emocija.

Možda vam se neće svideti ono što ćete od njih čuti, ali poslušajte ih i sledite njihove savete, piše T-portal.hr.

Rak

Ako želite da se isplačete i izjadate, Rak će vam biti savršen sagovornik. Ovaj znak ima prirodnu potrebu da pruži bližnjima osećaj sigurnosti i podršku.

Emocionalno će vas pogurati kad vam je teško i saslušati vas bez upadanja u reč. Verovatno će vam ponuditi hranu za utehu, bar šolju vruće čokolade s rumom i keksom.

Dajte mu do znanja koliko cenite njegovo prijateljstvo i uzvratite istom merom ako zatraži vašu pomoć.

Devica

Analitična Devica savršen je majstor u rešavanju problema. Ali, ne očekujte od nje da će plakati s vama. Iako će saosećati s vama, neće to pokazati. Daće sve od sebe da pronađe rešenje problema koji vas muči.

Sve će proučiti, utvrditi koje vam prepreke stoje na putu i napraviti plan kako da dođete do cilja. Neće vas podržati u tome da sažaljevate sebe, već će vam pomoći da se trgnete i učinite nešto.

Vaga

Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rešavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom stavu samo zato što ste joj prijatelj.

Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će pokušati da vas nagovori da sagledate problem iz šire perspektive i primenite rešenje koje će zadovoljiti sve uključene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati