Horoskop

Direktno.rs

07. 01. 2022. 19:55 0

Ne odstupaju? Znaci koji teško menjaju mišljenje

Neki su više, neki daleko manje spremni da saslušaju tuđe mišljenje i o njemu razmisle, a potom i delimično promene svoja shvatanja i stavove. Neki se čvrsto drže tradicije i ne pada im na pamet da stvari sagledaju iz drugog ugla. Pet horoskopskih znakova izrazito ne voli promene i ne odstupaju od svojih stavova.

Ovan

Ovnovi često kritikuju druge ljude jer smatraju da je samo njihov način mišljenja ispravan. Oni se toga čvrsto drže i do kraja će braniti svoje mišljenje, ma kako da je pogrešno. Oni ne žele da čuju druge argumente, a kamoli da promene nešto u svom razmišljanju.

Blizanci

Blizanci su vrlo druželjubivi i vole da razgovaraju sa ljudima. Oni će da saslušaju svakoga ali će teško bilo šta promeniti u svom razmišljanju. Oni imaju usađenje stavove koje neće i ne žele da menjaju.

Rak

Rak je tipičan tradicionalista i on se drži onih pravila koja u njegovoj porodici vladaju vekovima. Sve vole da rade po starinski, a novotarije im nisu bliske, niti ih koriste.

Devica

Device teže perfekciji i zato se drže proverenih i isprobanih metoda, onih sa kojima nema greške. Prema novim načinima su prilično nepoverljive. One pre nego što nešto preduzmu, provere sa stručnjacima i poslušaju iskustva drugih.

Riba

Ribe rade sve iz srca i smatraju da je jedini ispravan put onaj koji je vezan za osećanja. Oni puštaju da ih intuicija i emocije usmeravaju a ta kombinacija po njih često može biti bolna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati