Horoskop

Direktno.rs

04. 01. 2022. 20:02 0

Pomračenja Sunca i Meseca donose promene u 2022.

Pomračenja Sunca i Meseca imaju veliki uticaj na nas, kažu astrolozi i otkrivaju šta nas i kada očekuje u 2022. godini.

Pomračenja Sunca u 2022.

Pomračenje Sunca se dešava za vreme mladog Meseca, a podsetiće nas da "nije zlato sve što sija".

Tada će biti neophodno da neke stvari "pustimo", da ih ne kontrolišemo, što može da bude pomalo zastrašujuće. Ukazaće nam se i neke potpuno neočekivane prilike, a naše najskrivenije želje izaći će na videlo.

Promena je u tom periodu neizbežna! Kada to prihvatite i "predate" se promenama, uslediće sjajne stvari, ali ćemo morati brzo da se snalazimo u tim novim okolnostima.

U 2022. godini desiće se dva delimična pomračenja Sunca. Prvo će biti 30. aprila, a onda i šest meseci kasnije, 25. oktobra. To će uticati na način na koji raspolažemo novcem. U tom periodu je moguć priliv novca, samo treba da pazimo u šta ćemo ga uložiti – ne bi trebalo da ga u tom periodu trošimo na stvari koje nam nisu zaista potrebne.

Pomračenja meseca u 2022.

Pomračenja Meseca su idealna da se posvetimo osećanjima koja smo neko vreme ignorisali. Neke situacije se tada mogu naglo preokrenuti, a savet astrologa je da, ako vam nešto "ne ide", ne radite ništa na silu. Dajte sebi prostora i ostavite to za drugi trenutak, kada će sve ići lakše.

Tokom 2022. pomračenje Meseca će se desiti dva puta, i to prvi put 16. maja, a zatim 8. novembra. Tada može doći do "igre moći", odnosno svako će želeti da izgura svoje, pod svaku cenu. Moguće je otkrivanje i nekih prilično skandaloznih tajni, koje će možda narušiti neke odnose i biće potrebno vreme da se stvari poprave.

Generalno, pomračenja Meseca će nas naterati da se pozabavimo nekim stvarima i pronađemo rešenja koja će nam pomoći da krenemo od nule.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati