Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

03. 01. 2022. 06:00 0

Vage dobro raspoložene, Škorpije zaljubljene

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Još uvek vas drži praznična atmosfera, pa će ukoliko radite biti potrebno malo užurbanosti da sve obaveze završite na vreme. Ipak, tokom celog dana ćete se osećati prilično dobro. Pozitivni momenti sa voljenom osobom.

BIK

Lepa atmosfera, bilo da još uvek odmarate ili ste već počeli sa radom. Za neke Bikove ovo su dani i da vreme provedu na kraćem putovanju. U partnerskim odnosima uglavnom korektno. Moguće je da ste vi iz nekog razloga pod blagim pritiskom.

BLIZANCI

Malo ćete se rastrčati na sto strana da bi stigli sve da uradite što ste planirali – i ako je posao u pitanju i ako ste na neki drugi način isplanirali dan. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto i sve stižete na vreme. Emotivno – partner ne uspeva da prati vaš tempo.

RAK

Imali danas poslovnih obaveza ili odmarali – svo vreme posvećujete drugima. Bilo da je u pitanju partner, porodica ili pak kolege i saradnici – trudeći se da izađete u susret i pomognete. Iako će ovo za vas biti prijatan dan, očekujte jači umor u večernjim satima.

LAV

Vama se danas izgleda smeše obaveze – bilo da su one koje se vezuju za poslovni segment, bilo za ukućane. Neke od obaveza će vam prijati i lako ćete ih obaviti, dok će druge – pogotovo od podneva prilično da vas umore. Emotivno – nemotivisanost.

DEVICA

Mnogo razgovora i dobre atmosfere, bilo da ste danas na poslu ili još uvek odmarate. Popodne će u svakom slučaju biti rezervisano za one koje volite, u čijem društvu zaboravljate na svaku brigu ili problem. 

VAGA

Vi ćete danas biti dobro raspoloženi, spremni i da pređete preko manjih problema – bilo da su oni u okviru porodice ili u okviru posla. Kada je emotivni partner u pitanju – osećate nalet pozitivnije energije. Koliko će dugo trajati – videćemo.

ŠKORPIJA

Pravi momenat da budete aktivni ako je posao u pitanju ili da se družite ukoliko danas ne morate da radite. Uspećete da se fino izorganizujete, raspodelite vreme kako vama odgovara. Sa voljenom osobom – dobra komunikacija.

STRELAC

Dobro znate koje su vaše obaveze danas – ali baš i niste voljni da ih obavljate, pa ćete ukoliko danas ipak morate da radite – gledati da eskivirate posao što pre. Trenutno vam mnogo više odgovara da sa partnerom uživate i opustite se.

JARAC

Mlad Mesec u vašem znaku doneće vam pozitivno raspoloženje i potrebu da više uživate i opustite se u ovom danu. Za one koji moraju da rade – dobar momenat da se dogovori, pa čak i da se zaradi. Sa voljenom osobom – razumevanje.

VODOLIJA

Iako se osećate prilično umorno i isceđeno, možda i okupirano kojekakvim brigama  – ipak ste u ovom danu komunikativni i trudite se da oni oko vas ne primete vaše raspoloženje. Miran dan sa emotivnim partnerom.

RIBE

Ukoliko imate poslovnih obaveza – nećete baš biti posebno inspirisani da se trudite oko njih. Ali ćete zato istinski uživati i opustiti se u društvu prijatelja za koje su rezervisani po podnevni i večernji sati. Emotivno – solidna atmosfera.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati