Horoskop

Direktno.rs

29. 03. 2021. 19:08 0

Tri razloga zašto je DOBRO biti Ovan

Ovnovi, kao jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, ovih dana slave rođendan, a dolaze sa planete Mars.

Svaki horoskopski znak ima svoje mane i vrline, a od natalne karte zavisi koje osobine će na posletku prevagnuti. Pošto su Ovnovi sa Marsa, oni poprimaju osobine planete koja njima vlada, a to je borbenost, takmičarski duh i strastvenost.

Sa druge strane, ukoliko ste mislili da je neko više tvrdoglav od Ovna, prevarili ste se.

Poznati Ovnovi koje možemo da izdvojimo su Viktorija Bekam, Sara Džesika Parker, Elton Džon, ali i Lejdi Gaga.

Što se tiče astrogeografije, zemlje i gradovi koji su u znaku Ovna: Nemačka (Minhen, Hamburg, Utreht), Engleska (Birmingem), Francuska (Marselj), Italija (Napulj, Padova, Verona, Firenca, Ankona, Bergamo, Ferara), Albanija, Poljska (Krakov), Danska, Izrael, Sirija, Japan, Koreja, Venecuela, Srbija (Novi Beograd).Među brojnim osobinama Ovnova, izdvojićemo tri značajne osobine koje ih čine jedinstvenim u odnosu na ostale znakove.

HRABROST I ODLUČNOST – Ovo su osobine koje nema svaki znak, a Ovan ih poseduje od rođenja. To nije znak koji ne zna koju odluku da donese u životu i zbog toga uvek imaju inicijativu i stoje iza svojih dela, čak i kada su pogrešna. Zbog toga uvek istupaju prvi kada treba da se donese važna odluka. Reklo bi se da su Ovnovi sušta suprotnost od osoba rođenih u znaku Vage.

ENERGIČNOST – Ovan kao vatreni znak uvek ima energije za ono što dolazi. Zbog toga nikada nije opterećen prošlošću, niti bezvoljan u bilo kojoj situaciji. Ovan po prirodi nije depresivan znak jer ima dovoljno energije i ponosa da ide ka boljem sutra.

AKTIVNOST – Ovnovi su veoma mladi duhom i pozitivno raspoloženi. Zato se mnogi pripadnici ovog znaka bave sportom ili vole da se kreću. Ovnovima je strano da tapkaju u jednom mestu jer vole promene

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati