Slobodno vreme

Direktno.rs

05. 01. 2022. 17:41 0

Šta poslednja cifra u godini rođenja otkriva o vama?

Svaka cifra ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda

Numerolozi veruju da je sudbina svakog čoveka već određena na rođenju. Godina u kojoj smo rođeni, kažu, ima veoma značajnu ulogu za dalji tok naših života, a ipak je najznačajnija poslednja cifra. Na osnovu nje može se odrediti karakter, sudbina i put koji nam je život namenio.

Svaka cifra ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Ukoliko ste, na primer, rođeni 1990. godine, vaš broj je nula, a njegov element je Metal.

Ovo su značenja za svaku cifru:

Brojevi nula i jedan - Element Metal

Ovo su osobe jakog i snažnog karaktera i veoma otporne. Nepogrešivo znaju šta žele i uradiće sve da bi ostvarili svoje ambicije i ciljeve, a prema numerologiji, na tom putu ih prati velika sreća.

Njima je predodređeno da ostvaruju velike stvari u životu. Slobodnog su duha, žive samo po svojim pravilima. U ljubavi teže doslednosti.

Brojevi dva i tri - Element Voda

Ovo su osobe koje mnogo više od drugih pokazuju empatiju i saosećajnost. Imaju bujnu maštu i veoma su snalažljivi. Veoma su uspešni u profesijama koje imaju veze sa govorništvom.

Odlični su lideri, motivatori i treneri. Imaju izraženi instinkt i veoma dobro primećuju detalje. Ova osobina im često u životu pomaže da i iz najtežih situacija izađu na lak način.

Brojevi četiri i pet - Element Drvo

Najizraženije osobine koje ih krase su samouverenost i marljivost. Originalni su, uvek vole nova iskustva, veruju u druge svetove, pa teže da otkriju sve tajne i zagonetke, što mnogim ljudima deluje čak i bizarno.

Ne poznaju pojmove sebičluka i egoizma, pa ih drugi ljudi obožavaju, što njima veoma prija. Rođeni su avanturisti i njima, ali i sa njima nikada nije dosadno. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi šest i sedam - Element Vatra

Osobe rođene u elementu vatre obožavaju putovanja. Većini je san da obiđu planetu "uzduž i popreko", a uz malo napora ova želja će im se lako ostvariti. Mana je što veoma brzo ulaze u nove odnose i prihvataju nove stvari, ne razmišljajući da li su im potrebne.

Zbog toga ih mnogi posmatraju kao površne. Ipak, oni su ljubazni, prirodni i znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji podrazumevaju česta putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi osam i devet - Element Zemlja

Ove osobe su pune samopouzdanja i odlučne u svemu što rade, teško da išta može da ih pokoleba. Ipak, te odluke donose veoma promišljeno i razumno. Disciplina je njihovo drugo ime, vole red i žive prema svojim pravilima i planovima.

Ono što je njihova mana je strah od nepoznatog. Teško izlalze iz zone komfora i u životu sve rade prema unapred određenom planu. Kod njih sve mora da bude "pod konac". Prilično su autoritativni, pa im od ruke idu liderske pozicije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati