Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

14. 09. 2021. 14:14 2

SBB osvojio priznanje Best Buy za najboljeg internet provajdera

SBB kompanija saopštila je danas da je zvanični nosilac prestižnog Best Buy sertifikata za najboljeg internet provajdera prema izboru milenijalaca u Srbiji.

Best Buy Award projekat nagrađuje proizvode i usluge koji na tržištu nude najbolji odnos cene i kvaliteta u skladu sa međunarodno priznatim metodama. U istraživanju tržišta Best Buy Award Srbija Millennials 2021/2022 od juna 2021. godine, koje je sprovela švajcarska organizacija ICERTIAS, SBB je pozicioniran kao prvoplasirani u kategoriji: Pružalac usluge brzog interneta.

- Ponosni smo na to što smo još jednom dokazali da se naši korisnici mogu, u bilo kom trenutku, osloniti na kvalitet i pouzdanost SBB usluga, naročito interneta. Posebno me raduje što su u izboru učestvovali milenijalci, jer će se naše usluge dalje razvijati pre svega prema njihovim potrebama. Čak 38% naših menadžera je mlađe od 40 godina, što govori o otvorenosti kompanije prema mladim ljudima, milenijalcima, kojima pružamo šansu da se profesionalno usavršavaju - rekla je direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije Iva Gajić.

SBB je početkom 2003. godine postao prvi operator koji je korisnicima u Srbiji ponudio pristup širokopojasnom internetu. U 11 Giga gradova: Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Gornjem Milanovcu, Pančevu, Kragujevcu, Paraćinu, Nišu, Užicu, Kruševcu i Somboru povećali su brzine interneta skoro duplo, a preko 80 odsto SBB korisnika sada ima pristup brzinama interneta do 1Gbps.

U planu je dalje širenje SBB GIGA mreže, a proces digitalizacije započet je i u Vršcu, Kraljevu i Zrenjaninu.
Prema rezultatima velikog istraživanja koje je sproveo početkom ove godine Belgrade Youth Fair u saradnji sa agencijom The Employer Branding među mladima u Srbiji od 18 do 30 godina, SBB je proglašen i za omiljeni brend internet provajdera i jedan je od najpoželjnijih IT poslodavaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati