Slobodno vreme

Direktno.rs

04. 04. 2021. 13:01 76

"Dragi penzioneri, evo vam jedna kesica..." (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić preuzeo je ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

- Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili - rekao je Vučić vadeći kutije iz male bele kesice sa grbom Srbije.

On je iz kese teatralno izvadio mineral cink, vitamin D3 i C vitamin.

- Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija, za snaženje vašeg organizma. To je još jedan mali poklon države, ne računajući onih dva puta po 30 evra plus 50 evra koji će biti za penzionere, ukupno 110 evra - objasnio je predsednik koliko će novca pored vitamina dobiti penzioneri.

I kao da je sadržaj male bele kesice zamena za novac koji je država od njih u sklopu ekonomskih mera oduzela, Vučić je za kraj pohvalio najstarije sugrađane.

- Ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili za našu zemlju i svega onoga što ste nam ostavili, a mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mesto za život - zaključio je Vučić. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 76

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati