Slobodno vreme

Direktno.rs

25. 03. 2021. 15:52 1

MALER Kad se dan ni iz čega pretvori u horor (FOTO)

Ponekad je dovoljno samo malo da sve krene po zlu, a ovi ljudi su objavili fotografije na kojima se vidi tačan trenutak kada im se dan pretvorio u košmar.

Neki od njih su svoje probleme poput prosutog brašna rešavali brzo i bezbolno, dok su drugi prošli bolno i sa skupim posledicama.

1. Oborila sam posudu sa brašnom i baš je ovako pala na pod.. Kud sad?2. Veliki Štrumfe koliko još ima?3. Zaboravio je da mu je skupoceni bicikl na krovu kola..4. Dečko je hteo da bude vredan, pa je oprao pernati jastuk..5. Prešla je kosilicom preko novčanika. Legenda kaže da i dalje sastavlja papiriće.6. Našla je frizerku u oglasima, brzo se pokajala.7. Prekasno su "našli" daljinski.8. Blio je lakše kada je bio mlađi.9. Sabotirao sam sebi ekran, mislio sam da sam skinuo zaštitnu foluju.. Ups.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati