Slobodno vreme

Direktno.rs

25. 03. 2021. 14:03 0

Kako koristite kesu za poklone? Većina neispravno (VIDEO)

Većina nas uzme kesu za poklon, stavlja poklon u nju i više ne razmišlja o tome. Ali da li ste znali da možete lako da istu tu kesu iskoristite kao samo pakovanje za poklon? Sve je u tehnici "zatvaranja".

Kada nemamo volje da umotamo poklon, kesa je idealno rešenje, ali njihova mana je u tome što nisu baš toliko dobre u skrivanju poklona.Poznata TikTokerka, Romina, pokazala je kako lako da upakujete poklon u kesi tako da niko ne vidi šta ste je unutra, dok ne dođe vreme za otvaranje.

Podelila je trik sa svojih 19 miliona fanova i rekla da sve vreme koristimo ovu praktičnu kesu na pogrešan način.- Uzmite kraj svake ručke i provucite jednu po jednu kroz rupu na suprotnoj strani, kao što možete videti na video snimku. Kada to učinite, samo treba da povučete trakice sa svake strane da biste zatvorili kesu - rekla je dok je demonstrirala trik u videu.

Njen video je lajkovalo preko 1,7 miliona ljudi i svi su bili oduševljeni. Mnogi su joj se zahvalili, jer im nije palo na pamet da mogu tako da upakuju poklon, a neki su čak u šali rekli da su na TikToku naučili više nego u školi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati